Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie strony z runami za cenę jednej.

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Na stronie lola została potwierdzona informacja z przeceną na runy. Oto ona:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/dwie-strony-z-runami-za-cene-jednej

Pomiędzy 24 a 7 czerwca do godz. 08:59 CEST otrzymacie dwie strony z runami w cenie jednej, płacąc RP lub PZ.

#poprawione

#SKLEP->BUNDLES->2 ADDITIONAL RUNE PAGES

Pakiety > 2 dodatkowe strony z runami

Jeżeli ktoś chce, może podać ścieżkę do sklepu w wersji polskiej, ponieważ ja takiej możliwości nie mam.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Wszystko fajnie i pięknie, ale na angielskiej wersji EUNE jest inaczej, sami zobaczcie :P

http://eune.leagueoflegends.com/en/news/store/sales/get-two-rune-pages-price-one-0

Brawo dla polskiego riotu za taki błąd :p

Na tej angielskiej pisze:

Between May 24thand June 7th at 8:59 CEST you'll receive two rune pages for the price of one on purchases made with either RP or IP.

Co oznacza, że od 24 maja do 7 czerwca mamy 2 w cenie 1, a nie jak na polskiej, od 24 do 31 :)

Take it easy my friend

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej a gdzie je sie kupuje? Tzn w jakiej zakładce bo wszystkie przeszukałem i nic...

Opublikowano

Jaki? Ja kupiłem 8 stron run bez problemu. Może nie posiadasz wystarczającej ilości PZ?

Może próbujesz kupic jedną za 3150 ? Nie działa to w ten sposób :)

Opublikowano

No kur*a kiedy będą te strony bo już czekam i czekam, a dalej nie mogę kupić bo mam ten sam błąd co up.

Te strony w końcu przez tydzień czy przez dwa?

Mam 10666, dam radę uzbierać te 2 k aby kupić sobie 2x2 stron?

Tak, w ogóle fajnie, że RITO takie coś dał ale byle nie było błędu, pozostaje czekać ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...