Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Borderlands 2 Mechomancer lvl 20 save PC, dam like'i

Peleos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry szukam savefilea do gry Borderlands 2 klasa Mechomancer w okolicach 20lvl (+/- 4 levele) ja mój przez przypadek skasowałem więc proszę nie krzyczeć :D.za save dam lajki tak dla motywacji

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiem ,że szukasz save'a ale pokombinuj programem Cheat Engine ,odpalasz gre >odpalasz program >zabijasz potwora >wstukujesz w program ilość twojego doświadczenia (pisze z widoku eq z tego co pamiętam) >znów zabijasz potwora >znów wstukujesz aż nie zostaną ci jakieś dwa trzy lub cztery parametry które zmieniasz ... TYLKO NIE PRZESADZAJ ;)

A i na czas kombinowania ,uruchom gre w trybie okienkowym bo może crashować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem ,że szukasz save'a ale pokombinuj programem Cheat Engine ,odpalasz gre >odpalasz program >zabijasz potwora >wstukujesz w program ilość twojego doświadczenia (pisze z widoku eq z tego co pamiętam) >znów zabijasz potwora >znów wstukujesz aż nie zostaną ci jakieś dwa trzy lub cztery parametry które zmieniasz ... TYLKO NIE PRZESADZAJ ;)

A i na czas kombinowania ,uruchom gre w trybie okienkowym bo może crashować

Odradzam korzystania z cheat Engine.

Badziew, robi tylko niepotrzebny syf na naszym kompie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...