Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś porady?

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przed chwilą po 4 rankedach przegranych pod rząd zrzuciło mnie z silvera 4 do 5. Tu zamieszczam screeny. Powiedzcie mi co ja robię źle?

rdc8z5.jpg

ljmukr.jpg

Mida na kha zixa wygrałem bez problemu, więc inne linie dosyć często odwiedzałem. Ale to i tak nie pomogło.

Myślałem, że z dywizji zrzuca po 8 przegranych pod rząd... Ale to chyba jednak zależy od mmr które ostatnio drastycznie spadło. Tego silvera 4 zdobyłem po 10 pierwszych w życiu rankedach, potem w krótkim czasie miałem 2 serie ale się nie udało.

Opublikowano

nie zawsze wygrasz mając dobre staty.czasem nie dasz rady już wyccarowac teamu bo enemy też są naffedowani ;]] focusuj adc/apc, zbieraj drake itp. 

@Edit mogłeś tez kupić troche lepsze itemki bo za dużo life steala miałeś a za mało survi ;]]

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Trafiają się debile, ja też 2 gry z rzędu przegrywam bo botlane w dupe przy drugiej wieży dostaje, a ja biedny top nie wiem czy bronić topa czy bazy. Co zrobisz? Nic nie zrobisz!

Tak w ogóle to nie musisz grać źle wystarczy, że masz debili w teamie co ci enemy sfeedują...

Ps Nie idź do golda bo tam kurwa więcej drewna gra niż w bronzie  tylko skórki mają bo bogatsi (stać ich na elo boosty)

Opublikowano

Może pooglądaj jakieś streamy pro graczy nauczysz się taktyki, strategii i innych pierdół i zmień ten build na zeda pls :/ Buduj na niego Botrka, tasak ( najpierw brutalizer ) LW w między czasie jakieś butki oczywiście ( loniany, mobility, merce lub tabi sytuacyjnie ) BF jakiś możesz pyknąć i GA. uwierz mi taki build jest dobry, nie jestem pewny co do tego BF ale reszte składam możesz też zamiast bf złożyć Mom.

Nie graj tylko 1 postacią na 1 linii bo jak Ci ją zbanują albo enemy picknie to jest kiepsko z farmy nie mogę Cię ocenić bo na zedzie się łatwo co prawda farmi. próbowałeś grać duo jungla + top/ mid? 

lucyfergif.gif

Opublikowano

ten mecz byl do wygrania. oprocz eliski z tego co widac wszyscy cos grali,wystarczylo sie postarac :-) chociaz nie ukrywam,ze mieli lepsze picki,a ty zly build na zeda... buduje sie maksymalnie 1/2 itemy na ls,a ty tam juz z 3 leciales :-) last whisper to podstawa,black cleaver to samo i na koniec ga/basnhee/omen

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...