Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to nie fake? SoyouStart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co doczytalem są to serwery OVH, masz chyba nielimitowane ataki DDos(nie odłącza ci serwera w czasie ataku). Płacisz jeszcze opłatę instalacyjną 200 zł. Według mnie to chyba zajebista oferta.

Opublikowano

za atrakcyjnych so you start zabezpieczeń to nie ma. Jężeli potrafisz również sam zabezpieczyć maszynę to może coś zdziałasz a jeżeli nie to nie kupowałbym.

Same lacze 1gb/s to juz duze "zabezpieczenie" przeciwko ddos, mozna doinstalowac fw i ipfw i jakos serwer powinien sie trzymac

Oferta bardzo kusząca, bardzo dobra maszyna za bardzo niska cene miesięczna. Jezeli forum tej strony to wejdz i sprawdz jakie sa opinie innych, ktorzy zakupili we dedyki.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Same lacze 1gb/s to juz duze "zabezpieczenie" przeciwko ddos, mozna doinstalowac fw i ipfw i jakos serwer powinien sie trzymac

@antymix

Oferta bardzo kusząca, bardzo dobra maszyna za bardzo niska cene miesięczna. Jezeli forum tej strony to wejdz i sprawdz jakie sa opinie innych, ktorzy zakupili we dedyki.

dzwoniłem do nich na infolinie i uwierz nic specjalnego, ale jeżeli chcesz mieć co chwile wyłączonego dedyka przez ataki to już wybór należy do autora. Mało tego nie dają pełnego dostępu o ile dobrze pamiętam :)

Opublikowano

dzwoniłem do nich na infolinie i uwierz nic specjalnego, ale jeżeli chcesz mieć co chwile wyłączonego dedyka przez ataki to już wybór należy do autora. Mało tego nie dają pełnego dostępu o ile dobrze pamiętam :)

Dziwne, ale jezeli rzeczywiście maja wyłączać dedyka przez to, ze atakuja to nie ma co brac.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie wyłączają na dedyku wbudowane jest zabezpieczenie ddkks. 

hmm z wyłączeniem dedyka chodziło mi że padną channele bądź logowanie :P Bo oni dedyka nie wyłączą, co nie zmienia faktu że zabezpieczenia nie mają za specjalnego, a tym co piszą to nie do końca radzę się tym sugerować ponieważ każdy chce czymś przyciągnąć klienta. Nie dają pełnego dostępu do panela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...