Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] - Uczę się pisać skryptów - Dajcie jakiś pomysł co napisać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , ucze sie pisac skryptow od 2 tygodni i nie mam pomyslu na nic . Mozecie mi cos powiedziec co napisac ?

NIE PISZCZIE NIC TYPU 'GILDIE'

Opublikowano

hmm a może level up i nauczysz się javy :3

Napisz jakiś dobry autorski mini game :)

Opublikowano

@UP Dasz poradniki to bardzo chetnie .

Pisałem ze dopiero pisze 2 tygodnie nie jestem taki dobry zeby pisac Minigame :)

Opublikowano

Hm , może coś typu loterie ? np : wpisujesz /loteria jesli posiadasz 1 stak cobla albo 9 stakow , kto jak woli , i wtedy masz iles % szansy ze wygrasz jedna z ponizszych nagrod . mozesz takze wymyslic wlasne 
Diamond
Kox
Obsidian
Gold
Perla Edzia itp

licze na like ^^

Opublikowano

hmm

zrób tak aby na biomie Junglowym zombie skakały z jumpem 3 i atakowały tylko szkielety ;)

Szkielety zmień tak aby miały miecz diamentowy z speedem 3 i atakowały zombie tylko.

Opublikowano

Wkurza mnie już ta nauka skryptów na MPC.

Zamiast publikować skrypty, ucz się dokumentacji, z której wywnioskujesz lepsze i czytelniejsze informacje.

Jak nie masz pomysłu to staraj się wykonać opatentowane pomysły, by do szkolić swoją wiedzę, lecz wtedy robisz to tylko dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...