Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi - brak połączenia, hamachi w połączeniach sieciowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

niedawno chciałem zagrać z kolegą w jedną gierkę przez hamachi... No więc założyłem serwer, odpaliłem i tu się zaczynają schody... po prostu nie widzę swojego serwera, gdy wpisuje IP z hamachi do gry, po prostu mi go nie wyszukuje, pomimo tego, że hamachi jest włączone, a serwer odpalony, dlatego muszę łączyć się z serwerem poprzez w miejsce IP wpisanie "localhost", ale co mi z tego skoro nie mogę pograć ze znajomymi. Przeszukałem trochę hamachi i zauważyłem, że koło każdego użytkownika mam taki pomarańczowy trójkącik - przeszukałem internet i okazało się, że mam coś z "Połączeniem sieciowym" z hamachi. Próbowałem już reinstalować hamachi na nowo, wyłączać antivirusa podczas instalacji, jednak to nic nie dawało. Wszedłem sobie w "Połącznia sieciowe" i tam nie ma karty sieciowej hamachi, a kiedyś było i myślę, że to jest źródło mojego problemu.

Czy ktoś wie jak to naprawić?

Tutaj macie screena jak to wygląda - zaznaczam, że hamachi JEST zainstalowane.

obrazjpg_enenxew.jpg

Proszę o pomoc!

Kiedyś było normalnie, dziś się coś zrąbało ;/

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...