Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anivia warto kupić ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszeczkę nie meta na anivię mid... Na moje gra się średnio- wolny movement speed, trochę trzeba pograć żeby lasthity poćwiczyć. Po 6 robi się przyjemnie.

Generalnie ujdzie, ale są lepsze picki

Opublikowano

Niestety przez brak mechanizmu ucieczki nie pasuje do dzisiejszej mety. Ona jest powolnym farmerem, który liczy na 50min grę, przez co odstaje od dynamicznych midderów ala fizz. Aczkolwiek wszystko zależy od twojego upodobania, nikt nie ma prawa zabronić ci jej kupna. Jeżeli czujesz się dobrze, grając nią to graj. Kto wie czy za miesiąc Riot nie wyda nowego patcha dzięki któremu Anivia stanie się ponownie topowych midderem.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jak to nie warto? Widuje sie pełno ptoków mainów.. ostatnio na streamie d3 widziałem jak typ Fizzem przejebał na Anivie kompletnie xD.  Mocny pick i denerwujący.

Opublikowano

Niestety przez brak mechanizmu ucieczki nie pasuje do dzisiejszej mety. Ona jest powolnym farmerem, który liczy na 50min grę, przez co odstaje od dynamicznych midderów ala fizz. Aczkolwiek wszystko zależy od twojego upodobania, nikt nie ma prawa zabronić ci jej kupna. Jeżeli czujesz się dobrze, grając nią to graj. Kto wie czy za miesiąc Riot nie wyda nowego patcha dzięki któremu Anivia stanie się ponownie topowych midderem.

„nikt nie ma prawa zabronić ci jej kupna.” ale jeżeli ją kupię a jednak się okarze w mojich rękach słaba to by była tylko strata pieniędzy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...