Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

MotoGP 2007 - problem z grafika

KaiwolS

Pytanie

Opublikowano

Witam ma taki problem z grą moto gp 2007. Ucina brzegi i jest tam czarne. A tam nie da się zmienić rozdzielczości. Co robić?

xD

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sterownikach do karty graficznej powinna być taka opcja jak "skalowanie obrazu" czy coś w tym stylu. Zależy też jaką masz kartę graficzną. 

Jeśli masz Radeona:

PPM na pulpit -> Catalyst Control Center -> Moje ekrany (u mnie "Moje wbudowane ekrany" z racji tego że mam laptopa) -> Właściwości i opcje skalowania ustawiasz na "Pełen ekran" (jeżeli opcja jest niedostępna ustaw na puplicie najmniejszą rozdzielczość po czym zaznacz tą opcje i wróć do swojej rozdzielczości)

http://www.tinypic.pl/75xtuch2rtcy

MY BF3 STATS:

aa-p1234.png

Opublikowano

W sterownikach do karty graficznej powinna być taka opcja jak "skalowanie obrazu" czy coś w tym stylu. Zależy też jaką masz kartę graficzną. 

Jeśli masz Radeona:

PPM na pulpit -> Catalyst Control Center -> Moje ekrany (u mnie "Moje wbudowane ekrany" z racji tego że mam laptopa) -> Właściwości i opcje skalowania ustawiasz na "Pełen ekran" (jeżeli opcja jest niedostępna ustaw na puplicie najmniejszą rozdzielczość po czym zaznacz tą opcje i wróć do swojej rozdzielczości)

http://www.tinypic.pl/75xtuch2r

Gościu jesteś genialny. Dzięki wielkie. 

Naprawiłeś od razu twierdze.  :)

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...