Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grac przeciwko le blanc i jak ja kontrowac :)

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Syndre, rozpierdzielam LB na linii po 6 normalnie. Do 6 gramy defa, a po 6 stackujemy kulki i wywalamy na nią całe combo.

Morde jeszcze dałby radę na nią, tak myślę.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Syndra, Zed, Kayle, Fizz

Każdy który blokuje jej skille np. E Fizza lub ulti Kayle.

Zed miażdży lb hahahahahsahh w którym miejscu?

W tym jak gra jakiś typ który ma 1/8 i nazywa się lunatyx

jp8p35.png
Opublikowano

Ziggsem. Jak umiejętnie wykorzystasz jego passywke i obijesz LeBlance to gg ^^.

Przyjemnie mi się gra Ziggsem przeciwko LB.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ahri, Galio i Syndra. Najwieksze kontry moim zdaniem. Zawsze bez problemu na midzie sobie radze tymi champami przeciw lb.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

zed vs lb :D hhhahaha

Lb nic nie zniszczy, może lulu ew. kayle (tylko tyle ze ult) Ogólnie jak chcesz grać na lb to zapushowywujesz ją a ona ma strasznie trudne creepy w early. Najlepiej ją niszczy ban a jak grasz normale i Cie wkurwia to graj drafty, serio ale ona nie ma kontry 

Nie czaje tych co piszą galio po co? Ogarnięta lb będzie sie trzymała kilometry od tfu i zabijała pojedyńczy sałabe cele. Według mnie nie długo będzie nerf, slience wkurza najbardziej. 

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Ahri, Galio i Syndra. Najwieksze kontry moim zdaniem. Zawsze bez problemu na midzie sobie radze tymi champami przeciw lb.

Ahri? Przecież LeBlanc jest tak jakby drugą Ari ale w wiele lepszym wykonaniu. LeBlanc niszczy ją kak chce. Co do galio to powiem tak: do 6 lvla go niszczysz. Już na 2 możesz zrobić first blooda. Ale po szóstym jak Galio oarnia, to on ciebie będzie jeździł. Do Syndry się zgodzę, ale musisz umiejètnie wyklikać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...