Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem logowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, co może być przyczyną że nowe konta na serwerze nie mogą się na niego zalogować tzn. stoi im na "Logowanie..", stare konta mogą się zalogować..
Syslog z Auth po próbie zalogowania na nowym koncie..

http://wklej.to/Bw6oQ

Z góry dzieki za pomoc.

Opublikowano

miałeś już konto o tym loginie? :)

Ja pierdole co za idiota.

Jeżeli chcesz nabijać posty to idź stąd musku, nie rozumiesz prostego zdania NA STARYCH DZIAŁA a na NOWYCH NIE DZIAŁA..

To pomyśl teraz co ma do tego login idioto, jak był by ten sam to by nie zrobiło się konto -_-

// Zaraz Ci pomogę bo już chyba wiem czemu

Opublikowano

Ja pierdole co za idiota.

Jeżeli chcesz nabijać posty to idź stąd musku, nie rozumiesz prostego zdania NA STARYCH DZIAŁA a na NOWYCH NIE DZIAŁA..

To pomyśl teraz co ma do tego login idioto, jak był by ten sam to by nie zrobiło się konto -_-

// Zaraz Ci pomogę bo już chyba wiem czemu

jest coś takiego jak zbugowane konto pajacu które wcześniej usunąłeś. Troszkę kultury a nie obrażasz. Pospulstwo do pola a nie przed kompa... Mimo wszystko czekam na odpowiedź autora tematu.

Opublikowano

jest coś takiego jak zbugowane konto pajacu które wcześniej usunąłeś. Troszkę kultury a nie obrażasz. Pospulstwo do pola a nie przed kompa... Mimo wszystko czekam na odpowiedź autora tematu.

Człowieku przeczytaj to co napisałeś.

1. Nie ma tabelki na usunięte konta

2. ZBUGOWANE konto jak zostało DOPIERO ZAŁOŻONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...