Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaw sobie na opcję, do targetowania przeciwnika najbliżej kursora to będzie tak jakbyś Ty wybierał.

Opublikowano

tylko ze jak mialem free usera to ten target selector nie dzialal nie bylo go w menu pod shiftem, gdy kupilem vipa to sie pojawilo i zaczely mi sie dziac cyrki ze skryptem snisher blade, naciskam combo i katarina nie wie gdzie wskoczyc, nie wskakuje tam gdzie ja chce i nie robi wogóle combo, gdy mialem free to dzialalo idealnie

Opublikowano

tylko ze jak mialem free usera to ten target selector nie dzialal nie bylo go w menu pod shiftem, gdy kupilem vipa to sie pojawilo i zaczely mi sie dziac cyrki ze skryptem snisher blade, naciskam combo i katarina nie wie gdzie wskoczyc, nie wskakuje tam gdzie ja chce i nie robi wogóle combo, gdy mialem free to dzialalo idealnie

Bo Sinister Blade to gówno i też mi tak odpierdala, nie graj na tym syfie. @Marcoly robi nowy skrypt na katę, czekając na jego graj na Katarina Combo :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

ok. wiesz mniej wiecej kiedy wydasz skrypt? bo SB odwala mi cyrki, nie wskakuje tam gdzie chce, nie ksuje i zrobil sie jakis wolny. Wszystko sie pochrzanilo od aktualizacji 4.7

Opublikowano

ok. wiesz mniej wiecej kiedy wydasz skrypt? bo SB odwala mi cyrki, nie wskakuje tam gdzie chce, nie ksuje i zrobil sie jakis wolny. Wszystko sie pochrzanilo od aktualizacji 4.7

Postaram się w ten weekend.

Opublikowano

ok, a twój skrypt tez bedzie mial takie bajery jak SB? to znaczy ze bedzie ksował zawsze jak nadazy sie okazja, ze jak ktos bedzie mnie gonil to z automatu walenie W itp?

Opublikowano

ok, a twój skrypt tez bedzie mial takie bajery jak SB? to znaczy ze bedzie ksował zawsze jak nadazy sie okazja, ze jak ktos bedzie mnie gonil to z automatu walenie W itp?

Podrzuć jakieś pomysły, ogółem kod jest już w trakcie pisania, także masz szansę dodać coś od siebie.

Opublikowano

Marcoly z takich przydatnych rzeczy:

1. Automatycznie uzywa W w przeciwnika (jak jest jakis gank lub uciekamy z malo hp, dzieki uzyciu W kata dostaje malutki bonus do speeda chyba na 1s juz nie pamietam)

2. Pokazuje na przeciwniku  czy go zabijemy z calego combo i w ile sekund, jak nie zdolamy go zabic to jest na nim napisane zeby go harrasowac.

3. Harasowanie przeciwnika załózmy przyciskiem T, kata szybko robi na goscia Q-E-W i odchodzi.

4. Ksowanie- przeciwnik ucieka z low hp wszyscy go gonia i katarina sama do niego wskakuje i zabija go i nie trzeba nic naciskac wystarczy zeby gosc byl w okregu dzialania naszych speli

5. Ward+E - Must have, w ulamku sekundy stawia ward i skacze do niego z E

wszystko co wypisalem jest w SB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...