Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - Trudny problem z grą

Śmietaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem , włączam fife wszystko ładnie pięknie ,chce zagrać meczyka wyszukuje sobie przeciwnika ,a gdy już wybieram stroje po 3 sekundach wywala mnie na pulpit bez żadnego komunikatu proszę o pilną pomoc!!!.

Opublikowano

Po 1. TO JEST DZIAŁ PORADNIKÓW!!!! - zamieszcza się tu poradniki a nie pyta o co się tylko podoba.

Po 2. FIFE tobie wywala bo trafiłeś na Trainerowca proste.

Opublikowano

"Po 2. FIFE tobie wywala bo trafiłeś na Trainerowca proste."

Akurat ten problem ma wielu i nie jest spowodowany trainerowcami tylko ostatnią aktualizacją!!...

Opublikowano

Witam

Mam ten sam problem jeszcze przed aktualizacją nr 5 gra działała perfect a po tej aktualizacji zaczeło wywalać mnie do pulpitu. Próbowałem różnych metod np. instalowałem grę od nowa, wgrywałem nowe sterowniki, formatowałem komputer i nic próbowałem też wykryć problem poprzez Procman ale też nic nie pomaga...:/

Proszę o pilną odpowiedż!!! Pozdrawiam

Opublikowano

Trzeba czekać na kolejną łatke...dużo osób ma z tym problem pisałem do supportu czekam na odpowiedz,ale prędzej wprowadza aktualizację niż doczekam się odpowiedzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...