Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM

stec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie czy używająć metin2mod funkcja GM szuka niby i jak gm jest niedaleko to wyłącza metina czy to prawda?

Opublikowano

to jest jakoś potwierdzone ? heh bo mam duzo do stracenia :D tylko tak jest tam na dome znaczek gm i w ustawiniach i pytanko jeszcze jak dobrze ustawić ??

Opublikowano

to jest jakoś potwierdzone ? heh bo mam duzo do stracenia :D tylko tak jest tam na dome znaczek gm i w ustawiniach i pytanko jeszcze jak dobrze ustawić ??

Zaznaczasz tą opcje i nawet jak nie bocisz to wyłączy Ci grę, gdy wykryje GM.

Opublikowano

tą opcje na dole rozumiem ? bo są dwie na dole i w ustawieniach gdzie wybiera sie poty zasięg itp :D

Opublikowano

Ja moge potwierdzic dzialanie tej funckji, jak mialem ustawione na wylaczenie gry to jak w poblizu byl gm na ukrytym po wlaczeniu funkcji gra sie wylaczyla. Dla pewnosci wbilem druga postacia z wlaczonym wykrywaczem i w momencie pojawiania sie postaci na mapie po zaladowaniu, gra wylaczyla sie rowniez.

Opublikowano

Ja moge potwierdzic dzialanie tej funckji, jak mialem ustawione na wylaczenie gry to jak w poblizu byl gm na ukrytym po wlaczeniu funkcji gra sie wylaczyla. Dla pewnosci wbilem druga postacia z wlaczonym wykrywaczem i w momencie pojawiania sie postaci na mapie po zaladowaniu, gra wylaczyla sie rowniez.

Ja również to sprawdzałem będąc kiedyś dropkiem w m1, a gdy zaobserwowałem obecność GM w pobliżu, to poprostu włączyłem ową funkcję i wywaliło całą gre.

Opublikowano

okey dzieki wolałem się upewnić bo mama dobre konto szkoda by było go stracić . A polecacie jeszcze jakieś hacki z których byliście zadowoleni? :D

Opublikowano

100% sposób na sprawdzenie jest prosty - OX wchodzisz i zaznaczasz opcję GM i w ustawieniach Quit, automatycznie cię wywali ;)

Opublikowano

Zaznaczasz tą opcje i nawet jak nie bocisz to wyłączy Ci grę, gdy wykryje GM.

Nie zgodzę się chyba że poprawili bug z wykrywaniem GM dlatego że byłem na FB i stałem w mieście i przekładałem itemy  a GM kręcił się pchła i banował chyba spamboty i jakoś nic się nie wyłączyło

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

100 %,działające że automatycznie się wyłączy gra jak się pojawi gm.

Spróbuj sobie nawet nie jechać na bocie tylko zaznaczyć opcję, jak np. w m1 się pojawi gm to zobaczysz sam że gram Ci się sama wyłączy.

Także możesz być spokojny.

Opublikowano

Yhym no dzięki dzięki ale nadal męczy mnie to aby expiący bot bił na koniu u schodził z niego aby włączyć aure i berek i tak dalej tylko nie wiem czy można i jak to zrobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...