Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do klasy D za IGC

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc mam 600.000 kasy i zastanawiam się nad kupnem auta z klasy D. Moim zdaniem najlepszy będzie Dodge Charger SRT8 Super Bee za 550.000. A Wy co o tym sądzicie?

graphic.png

Opublikowano

Cześć,

Dodge Charger SRT8 Super Bee jest dobrym wyborem, lecz nie na wyścigi ;) Jego przeznaczenie to pościgi i ucieczki, bo tam dzięki swojej masie spisze się najlepiej.

Jeśli chodzi o auto do rywalizacji na wyścigach to polecam Chevrolet'a Cobalt'a SS. Ma dobre osiągi i obecnie jest to najlepsze auto, które można kupić za IGC i przystosować właśnie do klasy D. Dodatkową cechą tego wozu jest ciekawy body kit dostępny za IGC, który znacznie go poszerza i sprawia, że wygląda o wiele lepiej niż podstawowy model.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chevrolet Colbalt SS ma ogółem 267, zaś dodge 370, więc osiągi są nie porównywalne.. 

graphic.png

Opublikowano

Chevrolet Colbalt SS ma ogółem 267, zaś dodge 370, więc osiągi są nie porównywalne.. 

W przypadku wozów stokowych nie, po ulepszeniach już owszem, po za tym overall nie zawsze do końca odzwierciedla możliwości danego auta.

Opublikowano

W przypadku wozów stokowych nie, po ulepszeniach już owszem, po za tym overall nie zawsze do końca odzwierciedla możliwości danego auta.

Wozów stokowych? Overall? Wczoraj zacząłem grę. ^^

graphic.png

Opublikowano

wozy stokowe to auta bez ulepszeń, overall to ogółem osiągi (267 cobalta na przykład), zapamiętaj sobie te określenia, bo są często używane :)

Opublikowano

Wozów stokowych? Overall? Wczoraj zacząłem grę. ^^

Auto stockowe - auto bez modyfikacji/ulepszeń.

Overall - suma punktów prędkości maksymalnej, przyspieszenia i prowadzenia podzielona na 3.

Charger SRT8 Super Be ma słaby skręt i nitro, nic nim nie ugrasz na wyścigach.

Natomiast Cobalta odpicujesz częściami tuningu osiągów do maksymalnych w klasie D i będziesz wymiatał :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

Auto stockowe - auto bez modyfikacji/ulepszeń.

Overall - suma punktów prędkości maksymalnej, przyspieszenia i prowadzenia podzielona na 3.

Charger SRT8 Super Be ma słaby skręt i nitro, nic nim nie ugrasz na wyścigach.

Natomiast Cobalta odpicujesz częściami tuningu osiągów do maksymalnych w klasie D i będziesz wymiatał :P

A nie lepiej już Mitsubishi Lancer Evolution? Czy overall po tuningu ma słaby?

graphic.png

Opublikowano

Nie lepiej ;)

Ten to już w ogóle do niczego się nie nadaje :D

Dobra, kupiłem colbalt'a, na razie tuninguje. ;p Jeszcze mam pytanko jak zdobyć malunek na karoserię? Ale na całą karoserię, nie pojedyncze naklejki.

graphic.png

Opublikowano

Dobra, kupiłem colbalt'a, na razie tuninguje. ;p Jeszcze mam pytanko jak zdobyć malunek na karoserię? Ale na całą karoserię, nie pojedyncze naklejki.

Chodzi Ci o lakier?

Wtedy wchodzisz do lakierni.

Jeśli chodzi Ci o naklejkę rozciągniętą na całą karoserię to musisz ją skalować (menu opcji na dole), tam też dopasowujesz szczegóły vinylu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chodzi Ci o lakier?

Wtedy wchodzisz do lakierni.

Jeśli chodzi Ci o naklejkę rozciągniętą na całą karoserię to musisz ją skalować (menu opcji na dole), tam też dopasowujesz szczegóły vinylu.

Niektórzy na autach mają te naklejki blisko siebie, jakby to od razu kupowali. Wzorki przylegają do siebie, dobry podkład, tego sami nie wykonali rozciągając naklejki..

I jeszcze coś. ;d Gdzie dobre części znajdę? Na sprintach odkrywając karty?

graphic.png

Opublikowano

Niektórzy na autach mają te naklejki blisko siebie, jakby to od razu kupowali. Wzorki przylegają do siebie, dobry podkład, tego sami nie wykonali rozciągając naklejki..

I jeszcze coś. ;d Gdzie dobre części znajdę? Na sprintach odkrywając karty?

Możesz przecież ułożyć kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt (do 31) naklejek ;) Zdziwiłbyś się co można z nich stworzyć :P

Niektóre auta w wersji specjalnej (za Punkty Boost) mają jakieś nadzwyczajne malowania, ale to już są wyjątki.

Dobre części zyskasz zajmując pierwsze miejsca na wyścigach (sprint/tor/drag), kończąc ucieczki drużynowe ze złotą kartą, zbierając diamenty (na dniu 19+ lecą części ultra) oraz zaliczając niektóre osiągnięcia.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...