Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg z promocji wybrać?

old_kwiatosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Dokup ok. 1000golda
2.Kup SuperPersa na promocji
3.Zrób potem misje na SuperPersa
4.Profit w postaci 7200 golda i czołgu premium.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

A czy super persa opłaca się kupować bardziej niż su 122-44 ?

Nie patrząc na tę misję, bo i tak jej nie zrobię.

Gdzie większe zarobki ?

Nie, bo SPkiem gra się dużo ciężej. Ludzie mocno zieloni robią po 1300-1400 średni dmg na nim, kiedy ja więcej na SU-122-44 robię. Więcej dmg = większy zarobek.

Opublikowano

A czy super persa opłaca się kupować bardziej niż su 122-44 ?

Nie patrząc na tę misję, bo i tak jej nie zrobię.

Gdzie większe zarobki ?

SP jest często nazywany najgorszym czołgiem premium. Nie przez przypadek. Wolny, niski DPM, niski DPS, niska penetracja, wolny, pancerz poniżej przeciętnej.

Suka za to jest dość mobilna, pancerz odbija, dmg po 400, szybko ładuje, camo nawet, nawet, penetracja spokojnie wystarcza. Do tego jest tańsza.

Lepiej kup sukę.

Opublikowano

Tak kup suke a co do persa to Pancerz DINGA DUZO dzialo jest w miare celne i przy losowaniu do 9 to potrafi zrobic niemaly pogrom

Nie wprowadzaj w błąd.

Pancerz dinga?

W dolną płytę przebija go IS-3, działo może i celne, ale z kiepską penetracją. Ten czołg to tylko nadaje się do pokazuje, a nie do robienia pogromu.

Opublikowano

Jezeli dzialo jest celne to nie potzrebje duzo peny do bicia we wlazy a dolna plytajest dluzsza niz dziobek i wchodzi tam czesto za zero

Opublikowano

Jezeli dzialo jest celne to nie potzrebje duzo peny do bicia we wlazy a dolna plytajest dluzsza niz dziobek i wchodzi tam czesto za zero

Tak, ale to nie jest czołg do snajpienia, a w mieście nie będzie czasu na wycelowanie w weak spota, a i tak w takiego E-75 w dolną płytę nie przebijesz raczej.

Wolę pene, kosztem celności.

Opublikowano

Ja tez :) a na takiego e75 mam odlozone 10 goldowych pocisków .tak czy siak to trudny czolg i lepiej kup sb jagode albo suke bo to najlepsze wybory

Opublikowano

SP był dobry ale przed jego nerfem. Nawet taki noobek jak ja mam na nim 55% wygranych. Teraz to IMO strata kasy no chyba że ktoś koniecznie musi mieć go. Z siódemek jak masz coś kupować to su bo e-25 na start może rozczarować.

76561198001815076.png
Opublikowano

Bardzo fajny czołg co prawda, pestki od >7 wchodzą bez problemu to 6 odbija.

Już w pierwszym meczu zrobiłem 4500 obrażeń i zdobyłem mistrzostwo, przyjemny czołg.

Kiedy to było?

Ten czołg jedynie nadaje się do grania na full złocie albo do niszczenia VI tierów.

SU jest najlepszym wyborem.

Opublikowano

Zloto jezeli juz naprawde ktos nie potrafi wycelowac we wlaz to tylko na is3 6 i 110 bo w reszte qchodzi bez problemu

Przypominam, że ten czołg ma mm do 9t, a więc wywala go też na M103, E-75, czy minimausa. Ciężko takie czołgi nawet na goldzie przebić.

Opublikowano

Przypominam, że ten czołg ma mm do 9t, a więc wywala go też na M103, E-75, czy minimausa. Ciężko takie czołgi nawet na goldzie przebić.

Na AP'kach jest to nie możliwe, bo nawet we włazy nie w chodzi jedynie ze złotem, które ma 258 penetracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...