Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zainstalować lola POMOCY!

dami12421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ grałem w lola około 2 lat i niedawno go usunąłem i chce go znowu zainstalować i instaluje wszystko jest ok i wyskakuje mi okiengo ,,league of legends,, te co jest jak sie np gra zaczyna i to okienko cały czas nie znikam po chwili wyskakuje aby zamknąć program instalowałem już dużo programów i nic instalowałem lola z wielu linków ale nic nie pomogło prosze o pomoc :)

Opublikowano

rozumiem ze nie mozesz go spatchowac ;p zrub tak : zainstaluj wszytko to co napisal kolega powyzej + nowe stery ;P potem zainstaluj lola na innej partycjii , wejdz w katalog lola bedziesz tam mial 2 lauchery ;P i albo klikasz tego gdzie na koncu masz Admin normalnie czyli 2x lewym albo klikasz na ten 2 prawym i uruchom jako administrator ;P a no tak zanim to zrobisz wylacz przegladarki i inne duperele ;) na koncu zostaw ten napis sam sobie i idz zjesc obiad czy cus :P przyjdziesz i zobaczysz ze ci sie patchuje ;P ja jak instalowalem lola na notebooku to tak mialem :) wystarczy poczekac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...