Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wielka jest roznica wydajnosci ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj kolega ma na lg l5 android 4.0. i chodzi super a na moim blade III ten sam laguje

To sobie kup nowy telefon i nie rozczulaj się nad sobą, albo wgraj CM. Nie, nie będę pisał, jak to zrobić? Masz wszystko w google...

Opublikowano

No slyszlem ze wgrywaniem adndroida mozna telefon popsuc.

Nie da się popsuć całkiem telefonu. Można jedynie spieprzyć oprogramowanie, które łatwo naprawić.

Opublikowano

Nie da się popsuć całkiem telefonu. Można jedynie spieprzyć oprogramowanie, które łatwo naprawić.

Da się popsuć telefon jeśli nie zrobi się kopii zapasowej, zjebałem  popsułem tak Galaxy i5510 i niczym nie dało się go uratować . Tak więc pamiętajcie kopia zapasowa to podstawa . :D

Opublikowano

Da się popsuć telefon jeśli nie zrobi się kopii zapasowej, zjebałem  popsułem tak Galaxy i5510 i niczym nie dało się go uratować . Tak więc pamiętajcie kopia zapasowa to podstawa . :D

To, jak zjebałeś recovery i nawet tryb odin, to jesteś geniuszem. Kopia zapasowa? Jak niby chciałeś ją przywrócić, jeżeli całkowicie popsułeś fona?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...