Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FNC vs TPA

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TPA wygra .bo mam wszystkie ich skiny

Tak serio to są lepsi według mnie ,aczkolwiek Rekkles może namieszać.

No i mam wszystkie ich skórki dlatego głównie wygrają.

47990292595971448862.png

Opublikowano

TPA są słabi.. oni nadal żyją sezonem drugim można powiedzieć. Niby grają jak to w sezonie 4 ale widać, że im ciężko z tym bo kiedyś meta w jungli na tanka typu Jarvan czy Malph a teraz Asasyn bruiser czyli Kha czy zwykły offtank Vi.

Ogólnie ten ich jungler feeder w chuj xD

Opublikowano

ludzie na czacie pisali, że peke zlamił tym wejściem, tylko gdyby nie czujnośc achie to byłby ostatni tf, bo raczej 3/4 hp zdjąłby dla ori i dla vayne.

gg fnatic

Opublikowano

GG Fnatic <3 Świetny mecz, Rekkles bóg tej gry ;_; Fnatic jest lepsze, tyle na temat.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

no fnatic zwlekał mając barona ale zajebiście się wyfarmili w ich jungli + jedna wieża i za to kupili itemy i mieli jeszcze drugiego barona zaraz więc zrobili to naprawde bardzo ładnie.

Nie wiem czy zauważyliście jak ładnie w teamfightach już prawie na końcu hp leczyli się gracze fnc... Gdyby nie tak boska czujność to jeszcze by lekko podfeedowali swoich wrogów. Ale gratuluję. Mieli przewagę w złocie już przed baronem ponad 10k... więc naprawdę ładnie :)

Opublikowano

od początku było wiadome, że TPA przegra wszystkie mecze, dalej żyją sezonem drugim, obecnie nie są najlepsi, jedynie bebe coś pokazuje.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...