Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem w czwartek pliki serwerowe by derin i wszystko śmigało jak należy, dzisiaj wracam, próbuję odpalić serwer i wyskakuje mi takie coś: 

http://speedy.sh/Kh5nW/ssss.png

Możecie coś poradzić?

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Z tym, że nie mogę wbić wgl na serwer ;3

Nawet do FileZilli zalogować się nie da .. W czwartek było wszystko okej, próbowałem wgrać od nowa pliki, ale dzieje się to samo

Opublikowano

Jeżeli nie możesz wbić nawet do FileZilli to musiałeś zle uzupełnić sysinstall lub nie wpisujesz komendy etc/rc.d/netif restart po zalogowaniu się na serwer a ip masz dobrze ustawione w root i serverip ? oraz edytowałeś coś w ftp ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

W ftp nic nie robiłem, W sysinstall wszystko dobrze wpisuję, najpierw zwykłe ip potem z końcówką 100 a potem 255.0.0.0 potem /etc/rc.d/netif restart 

cd / i ./start all porty odpalone mam, nie wiem co się dzieje..

Opublikowano

Wpisz w maszynie /etc/rc.d/netif restart a następie sprawdz czy w NaviCat masz dobre passy ,jeżeli to nie pomoże włacz PortMap ustaw swoje IP z koncówka 100 w tym programie i odpal wszystkie porty ,jezeli masz jakieś programy typu TS,GG,Skype czy inne komunikatory wyłacz je !

Ps.Masz właczony program Hamachi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...