Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowana klawiatura

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż gry pogram w Combat Arms po czasie buguje mi się klawiatura, tzn. że z=y y=z itd, itp.Wiem, że "naprawia" się to shift+ctrl ale w Combacie to nie działa, minimalizowałem i robiłem tak sami i nic, konieczne jest ponowne uruchomienie gry, prosiłbym i porady i pomoce. Z góry dzięki. :)

Opublikowano

nie wiem co to może być, kiedyś tak miałem wlasnie tylko w CA i normalnie wciskalem shfta+ctrl i działało normalnie ...

I jeszcze jedno pytanie odemnie tez odnośnie klawiatury : dlaczego czasem jak gram i np. wciskam "w" i puszczam i to "w" jakby sie zacinało i tak jakby bylo caly czas wcisniete , musze je tak jakby " odcisnąć"

Opublikowano

wystarczy wcisnac ctrl i shift ;d

nie zauważyłeś że kolega ktory opisuje problem napisał że ctrl i shift nic nie dają????

Opublikowano

Tak zdarza Ci się tylko w CA?? Po zminimalizowaniu jak zmienisz kombinacje też nie działa? Reinstalowałeś grę już?

Opublikowano

Odpiąłem i podpiąłem jeszcze raz klawiaturę i pomogłem, wiem, dziwne troszkę. Dzięki wszystkim za chęci. ;D

Opublikowano

lewy ctrl shift jednocześnie i po kłopocie ... te porady typu otwórz adminem ,zrób reinstalke mnie rozpierdalają .... 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

lewy ctrl shift jednocześnie i po kłopocie ... te porady typu otwórz adminem ,zrób reinstalke mnie rozpierdalają .... 

A mnie to, że nie przeczytałeś, że ctrl + shift nie pomagało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...