Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie na serwerze czatu...

Yamtez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam problem.Otóż od wczoraj po meczu zauwazyłem napis "Logowanie na serwerze czatu nie powiodło się" pomyslalem..A moze cos z netem mam i poszedłem spać.Dzisiaj wchodze na launcher loguje się..Okay zalogowałem się i znowu to widze ale to nie znika,sklep działa,mecze moge grać tylko z czatem nie moge sie polączyc..:Próbowałem restart interneta,restart komputera,naprawe lola i nic nie pomaga.Wrzuce także screen żeby było jasne oco chodzi..-_-

post-1106146-0-23608900-1399646636_thumb.png

Opublikowano

Napisz do Riotu z tym problemem.

Ale mi się jednak wydaje, że problem dotyczy Twojego połączenia, coś najprawdopodobniej uniemożliwia Ci połączenia z pvp.net

Opublikowano

może firewall off?

Fajny avatar <3 Niech żyje kopiuj + wklej(?) :D

Co do tematu, hmm... Mi od wczoraj ciężko było połączyć się z LOLem, ciągle wyskakiwało, że serwer jest zajęty :mellow: Skoro masz tak od wczoraj, poczekaj do jutra i napisz do support.

Opublikowano

Napisz do Riotu z tym problemem.

Ale mi się jednak wydaje, że problem dotyczy Twojego połączenia, coś najprawdopodobniej uniemożliwia Ci połączenia z pvp.net

Ok wysłałem już dzisiaj wiadomość do supporta.Mam nadzieje że problem się rozwiąże.Co do połączenia to niewiem czy to jego wina..Bo przedtem jak i teraz mam tak samego interneta i nic nie zmienialem.Wczoraj po meczu nagle sie tak stało,ale zobacze na niego.Może masz faktycznie rację.

....PS.Zrobiłem wczoraj w tym czasie reinstall lola,oczyscilem komputer ccleanerem i ponownie zainstalowałem..I nie wierze w to dalej jest ten problem.Sprawdzalem internet jest okej nic nie blokuje podobno,blokowalem antywira przed grą nic to nie pomaga -.- Ehh te problemy...

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...