Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

powazny problem net HELP

DasteR

Pytanie

Opublikowano

wylaczylem kompa zrobilem tryb awaryjny z obsuga sieci patrze neta nie mam to wylaczam kompa i wlaczam od nowa. i patrze tez nie ma i pisze Stan polaczenia nieznany. uruchomienie uslugi zaleznosci lub grupy nie powiodlo sie. prosze o jak najszybsze rozwiazanie tego problemu.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up weż jasnij mi to powiedz bo nie rozumiem.
up Windows  Vista, jak sprawdzic tą usluge ?

Opublikowano

Na normalnym trybie też nie ma neta?

Wciśnij na pulpicie windows + r na klawie i wpisz ping wp.pl daj enter i po minucie zrób ss i wrzuć tu, potem daj znowu win + r i wpisz cmd, daj enter i wpisz ipconfig, zrób ss i wrzuć tu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

nie mam tego mam udostepnienie polaczenia internetowego robie włacz i wyskakuje blad oto taki uruchamianie uslugi zaleznosci od grupy nie powiodlo sie blad 1068 a z rozproszenie ..... mam błąd 1079

Opublikowano

kliknij przycisk windows + r jednoczesnie, pojawi sie okno uruchamiania, wpisz services.msc, kliknij ok, w nowo otwartym oknie zobacz czy na liscie bedziesz mial usluge zdalnego wywolywania procedur (RPC) wlaczona (jak bedzie wylaczona to wlacz) i to samo z usluga polaczenia sieciowe. Potem zobacz czy otworzy normalnie polaczenia sieciowe i powinno ruszyc polaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...