Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM lub TGM (Zobacz a nie pożałujesz)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩

•••  • •Coś o Mnie•• •••

Witam mam na imię Dawid mam 19 lat i aktualnie mieszkam w Chorzowie.Chodzę do Liceum o profilu Wojskowym.Moje zainteresowania to :

- Gry Komputerowe

- Dziewczyny ;D

- Sport

- Sztuki Walki (MMA i Krav Maga) 

Oczywiście jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej to PW lub GG ;)

▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩

•••  • •Doświadczenie•• •••

Więc zacznijmy od doświadczenia pewnie ktoś zapyta się mnie czy posiadałem swój serwer ? odpowiedz brzmi tak posiadałem aż 4 serwery Hamachi oraz byłem adminem na 1 Dedyku.

Komendy znam bardzo dobrze a nawet za dobrze gdyż dużo znam na pamięć.Jako osoba doświadczona mógłbym pomóc na serwerze np w :

- Organizowaniu Eventów

- Oczywiście ogarniać Boty oraz ludzi którzy lubią sobie cheatować ;)

- Dbać o porządek gwarantuje bycie na serwerze codziennie przez minimum 12 godzin

- Pomagać użytkownikom  w razie problemów

- Szukanie bugów itd.

I wiele więcej Wszystko co będzie ode mnie wymagał Założyciel. Jeżeli chodzi o dogadywanie się w teamie to potrafie dogadać się z każdym nie zależnie od charakteru,wieku i płci . ;)

•••  • •O posadzie •• •••             

Aktualnie szukam posady GM lub TGM Oczywiście TGM jeżeli ktoś chce mnie przetestować :) Jak się ze mną skontaktować ?

Można poprzez Gadu Gadu - 42598558 Oraz PW tutaj na forum ;)

I na koniec przepraszam was za takie brzydkie podanie ale moim zdaniem podanie to nie wszystko tak więc mam nadzieje żę uda mi się z kimś współpracować i co najważniejsze ! UWAGA 

JESTEM CHĘTNY NA SERWERY DEDYKOWANE ORAZ HAMACHI nie ma różnicy !! ;).

Opublikowano

Cześć

Całkiem fajne podanie ;) , zapraszam na PW !

Pozdrawiam

86609055853348996726.png

Zapraszam serdecznie na najlepszy MEDIUM HARD !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...