Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Lee sin ,czyli pool party/SKT T1/Dragon fist LAJKI

Sn1p3r :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba pool party, dlatego mogę Ci go polecić(najwięcej osób go teraz kupuje).

Hmm ,no właśnie się zastanawiam ,bo pool party ma zmienione skile ,a SKT T1 nie ma ,ale on za to będzie unikatowy więc będzie larytasem ,za parę lat. Chyba ,że riot odpierdoli coś takiego jak z TPA.

Opublikowano

Hmm ,no właśnie się zastanawiam ,bo pool party ma zmienione skile ,a SKT T1 nie ma ,ale on za to będzie unikatowy więc będzie larytasem ,za parę lat. Chyba ,że riot odpierdoli coś takiego jak z TPA.

Dlatego ludzie go kupują, bo ma zmienione skille i fajnie się prezentuje. Skin w sam raz na zbliżające się wakacje. :D

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba pool party, dlatego mogę Ci go polecić(najwięcej osób go teraz kupuje).

Jakim cudem pool party ma zmienione skille? Przeciez nic sie nie zmienia tylko animacja teleportowania

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Jakim cudem pool party ma zmienione skille? Przeciez nic sie nie zmienia tylko animacja teleportowania

Zwróć uwagę na jego Q to będziesz wiedział. :)

Opublikowano

Mam Pool Party i żałuję, dużo bardziej wolałbym Dragon Fista.

Nie podoba mi się zbytnio, taki łysy.. prócz teleportacji nic mi się nie podoba.

Te Q też mi się nie podoba, wgl nie mój klimat.

Jakbym mógł cofnąć to bym brał Dragona a teraz to bym kupił tego nowego skina za 750 RP jest świetny :)

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Zdecydowanie Dragon Fist Lee Sin. Tak jak wypowiedzieli się moi przedmówcy, Pool Party taki troszkę słaby.

1394127441-U595569.jpg

Sygnaturka by feesee213

Opublikowano

Z tych wymienionych to Smocza pięść, ale ja bym się zastanowił jeszcze nad tajskim bokserem, bardzo ciekawy skin do Lee sina :)

jakoś te skt mi się nie podobają wgl.

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Zwróć uwagę na jego Q to będziesz wiedział. :)

no wiem, taki kokos jakby :D

Ale skin pool party jest słaby, kupuj skt1, bo ma fajny splash art + ładny wygląd w grze

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...