Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakładanie kont na Facebooku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Macie jakiś sposób na szybkie zakładanie kont na FB? Wtajemniczeni pewnie wiedzą że dość ciężko to ominąć, nie znając się na rzeczy. Próbowałem rożne przeglądarki itd, ale mogę maksymalnie 3 na kilka godzin..

Możecie mi podrzucić jakiś działający program na robienie kont/jakieś instrukcje co mam robić by ominąć zabezpieczenia? Proszee.

Opublikowano

No tak, w pewnym sensie do gier, powiedz  mi co mam robic, bo zbyt ogarnięty nie jestem :>

Zauwazylem ze moge robic konta co kilka godzin tak jakby, nie musze wylaczac kompa ale ta blokada sie po kilku godzinach wylacza, wiec o co chodzi?

I dodatkowe info jeszcze: Mialem chrome, zrobilem 3 konta - blokada, zainstalowalem od razu firefoxa i znowu 3 konta, potem opere i znowu 3 i safari i też 3, tylko że przeinstalowanie przegladarki nie pomaga, tak jakby bylo to jednorazowe, o co kaman?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...