Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nauka API bukkit'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pisze ten post bo chciałbym się nauczyć api bukkit'a ,a nie wiem gdzie moge znaleść dobry poradnik spokojnie umie już język javy.

To pytanie jest skierowane do tych co się już nauczyli i myślą że dzięki temu poradnikowi tak dużo się dowiedzieli i poznali api bukkita.

Chciałbym się zapytać także jak edytować już gotowe pluginy lub jak je otwierać za pomocą eclipes.

Opublikowano

Cześć pisze ten post bo chciałbym się nauczyć api bukkit'a ,a nie wiem gdzie moge znaleść dobry poradnik spokojnie umie już język javy.

To pytanie jest skierowane do tych co się już nauczyli i myślą że dzięki temu poradnikowi tak dużo się dowiedzieli i poznali api bukkita.

Chciałbym się zapytać także jak edytować już gotowe pluginy lub jak je otwierać za pomocą eclipes.

Ucz się, przeglądając forum bukkita i zadając pytania. Jak wykujesz gotowce, to nie będziesz miał odpowiedniej bazy pod... No nie wiem, samodzielne myślenie.

Sapere aude.

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...