Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSP E-1004 Jak otworzyć klape ? I gdzie dać kartę pamięci

Bolgerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jutro kuzyn ma Komunie i zakupiliśmy mu PSP E-1004 Chciałem zapytać gdzie mam wsadzić kartę pamięci i gdy np. mam w napędzie grę to jest jakiś przycisk aby klapa się otwierała czy muszę brać i otwierać gdy gra jest włączona, a płyta w środku się kręci ? Bonie da się gry wyłączyć (Patapon 3) Nie ma żadnego exit w menu dlatego trzeba tą płytkę z tyłu wyciągać za pomocą przycisku ? Czy mam otworzyć tą klapkę i ją wyciągnąć ? Pierwszy raz użytkuję konsolę dlatego nie jestem specem od tego. Boję się że mogę coś zepsuć otwierająć tą klapę. Proszę  o pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Klapkę ręcznie musisz sobie otworzyć :) A kartę jak pamiętam wsadzasz z obok masz zaslepke i ją wyciągasz i tam jest dziura na kartę pamięci aby wyłączyć grę na klawiszu wciskasz taki przycisk rysunek logo playstation (to sobie zobacz jak wygląda przycisk ps ) Proszę o LIKE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...