Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WSPOL WLASCICELA na serwer - plan

Franio3321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Siema!

Tworzę serwer PVP, opiera się głownie na skryptach, jest to moje hobby lubię się tym bawić mam w 60 % ukończone prace.

Serwer będzie serwerem treningowym, czyli na poszczególna arene gracz otrzymuje zestaw itemów, nie mogę też ominąc orginalnego pomysłu na sklep który będzie dodawał dodatkowe przedmioty na arene, bedzie waluta która się zdobywa z graczy 1 gracz, 10$ a za śmierć -5$.

Problem w tym że pracuje sam, nie mam nikogo do pomocy jeżeli TY pracujesz nad podobnym projektem, i nie masz nikogo do pomocy to napisz mi na skype.

skype: PSYCH.FRANIO (miejscowość "a co cie to obchodzi" avatar Kaczyński)

WYMAGAM:
- Skype, TS

- 15+ (i wyjątki od 14)

- Jest to twoje Hobby poświęcasz temu dużo czasu

- Umiesz pisać Skypty i orientujesz się w konfiguracji pluginów

- Mikrofon

- Tzw. "ogar"

Mam mniej więcej mapki na serwer, myślę żeby zahostować go na fiberhost (bo tam mam 17zł) ale nie obowiązkowo, mam zamiar podpiąć go pod domenę (a nie stać mnie więc darmowa) na cba, oczywiście na start przewiduję od 30 do 60 slotów oczywiście taki wspol by musiał się dołożyć nie będę miał nic przeciwko jak będzie sie znał na www.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...