Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klanowow

pieczek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko Wszystkim. 

Chciałbym zaprosić do klanu w cs:go 

Tylko osoby Ogarnięte. Bo ostatnio grając zebraliśmy troszkę ludzi lecz nie którzy z nich nie grają jakoś za dobrze :\

Tak wiec jak ktoś jest zainteresowany To pisać komentarze a ja na pw  podam ts. I jakoś sie zgadamy :D 

Opublikowano

Jakie rangi macie? Wiek ? Słuch jest? Nie latacie FFA tak jak wiekszosc? Nie dobieracie sie do awki jak nie umiecie strzelac? :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Te same pytania co kolega @up i ode mnie, gracie bardziej for fun czy żeby z wami grać trzeba być non stop u szczytu formy? :) Pytam się bo czasami mam tak że zostaje sam na czterech, pięciu i potrafię wygrać runde a czasami mam tak że jakbym z respa nie wyszedł to gra by się lepiej potoczyła xD

Jeśli o mnie chodzi to jestem w gold nova II, w cs'a nie jestem doświadczony zaczynam dopiero się wdrażać bo całe życie w battlefielda grałem ale plus tego jest taki że umiem współpracować i jestem bardzo nastawiony na teamwork :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...