Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam od jakiegoś czasu tabletu do przeglądania sieci, grania, oglądania filmów itd. Przydałby się szczególnie na nudnych wykładach na których niestety mamy obowiązek chodzić a które niewiele wnoszą :/ takie życie studenta :)

Podobają mi się modele Samsunga, ale jeszcze bardziej te z Lenovo np ten: 

http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/4362160

i ten

http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/7042265

Czy ktoś z was posiada coś takiego? A może lepiej postawić na sprawdzonego Samsunga który produkuje właściwie wszystko od Wind po smartfony :)

Opublikowano

Jaki budżet?

Bo jakbyś mógł dołożyć do np 1800zł do note3, albo trochę mniej do note2, to by było coś pomiędzy tabletem a smartfonem, zawsze mniej rzeczy do noszenia.

Co do tabletów, to zależy do czego konkretnie będą potrzebne, Samsung jest wydajniejszy i ma większą baterię, za to Lenovo ma lepszy aparat i się lepiej sprawdzi w robieniu zdj. notatek. :D

Ja bym jeszcze się zastanowił nad innymi propozycjami typu ASUS Nexus 7, czy LG G Pad 8.3, tyle że to nie jest 10 cali.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jestem posiadaczem nota 2, w przyszlym roku zmiana na note 3/4 zaleznie od ceny. Telefon tablet w 1. Polecam bo wydajne i bateria calkiem calkiem jak na 5.5 cali. Przy oryg. Ustawieniach mam baterie na 4-7h ciaglego uzywania neta/esa/rozmow. Pewno po wgraniu softa bylo by lepiej ale ze mi glownie do neta tel. To mi nie przeszkadza.

Rysik + Czesto sie przydaje na stronach z zjezdzejacymi opcjami. Nic jak polecic :P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...