Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Pliki serwerowe . Zobacz !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie , przejdę od razu do rzeczy 

OFERUJE  PLIKI S​ERWEROWE I STRON​Y

-> Pliki serwero​we <MetinOnline,​ Azaron, Tamriel​, CSYT2, różne>

-> Strony WWW Me​tin2

-> Autorskie que​sty/systemy/dung​eony

Kontakt tylko i wyłącznie na PW !

Zakaz handlu na mpc forum .

Pozdrawiam 

86609055853348996726.png

Zapraszam serdecznie na najlepszy MEDIUM HARD !

Opublikowano

Nie polecam , pliki nie są nawet jego wykonania. On się nie potrafi zalogować do ssh :)

haha śmiszny jesteś , chcesz się odegrać bo cb ośmieszyłem . ( Oddaj pieniądze człowiekowi któremu wisisz ) i na dodatek to ja nie stawiam serwera dla beki  żeby ciągnąć kasę za posadę GM .

86609055853348996726.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCropeK już się nie pogrążaj...  Jesteś słaby psychicznie i to Cię kiedyś zabije :] Nie potrafisz nic, tylko ten twój cały Dejemien (Nic nie umiejący technik od maszyny, którego znalazłeś gdzieś na stronach erotycznych) Masz questy itd. autorskie tak? To daj zdjęcie jakiegoś systemu, który Ty pisałeś (Podpisujesz się pod to więc możesz coś pokazać)

P.S Pliki, które wymieniłeś nie są twojego autorstwa... Nawet jeśli je kupiłeś musisz mieć papier o wyrażonej rezygnacji z praw autorskich tych plików.. Jeżeli nie masz nic z tych rzeczy nie możesz ich sprzedać. Jeżeli masz to zaproś głównego admina serwera by napisał nam czy wyrzekł się praw.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Gdzie bym nie napisał , zawsze ty ! . 

@1361622928-U485574.pngCropeK już się nie pogrążaj...  Jesteś słaby psychicznie i to Cię kiedyś zabije :] Nie potrafisz nic, tylko ten twój cały Dejemien (Nic nie umiejący technik od maszyny, którego znalazłeś gdzieś na stronach erotycznych) Masz questy itd. autorskie tak? To daj zdjęcie jakiegoś systemu, który Ty pisałeś (Podpisujesz się pod to więc możesz coś pokazać)

P.S Pliki, które wymieniłeś nie są twojego autorstwa... Nawet jeśli je kupiłeś musisz mieć papier o wyrażonej rezygnacji z praw autorskich tych plików.. Jeżeli nie masz nic z tych rzeczy nie możesz ich sprzedać. Jeżeli masz to zaproś głównego admina serwera by napisał nam czy wyrzekł się praw.

Jesteś śmieszny  co do DejmieN'a jest to mój technik owszem , ale od spraw Ts 3 więc jak możesz zamknij te swoją buźkę bo masz tylko jedną . A co do plików  jestem pośrednikiem .

Pozdrawiam .

86609055853348996726.png

Opublikowano

Nie polecam. Złodziej.

nie no teraz to jaja sobie robisz , pokaż mi na to dowody !

86609055853348996726.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCropeK już się nie pogrążaj... Jesteś słaby psychicznie i to Cię kiedyś zabije :] Nie potrafisz nic, tylko ten twój cały Dejemien (Nic nie umiejący technik od maszyny, którego znalazłeś gdzieś na stronach erotycznych) Masz questy itd. autorskie tak? To daj zdjęcie jakiegoś systemu, który Ty pisałeś (Podpisujesz się pod to więc możesz coś pokazać)

"Twoje quest i systemy są autorskie?" Ty już nam wiele pokazales, zwłaszcza w dwóch podaniach na moddera, gdzie ukradles questy.

Więc zanim coś napiszesz spójrz na siebie bo na razie to ty tu nic nie potrafisz i jesteś zlodziejem

@Neutral.

Opublikowano

Również nie polecam, nie wiem jakim cudem masz te pliki jak ty nawet serwera nie odpalisz.  :huh:

Pliki kradzione jak i reszta, zwykły pajac.

Opublikowano

Również nie polecam, nie wiem jakim cudem masz te pliki jak ty nawet serwera nie odpalisz.  :huh:

Pliki kradzione jak i reszta, zwykły pajac.

Ja także nie polecam po 1. to nie są jego pliki i na większość nie ma praw po 2.nawet nie ogarnia co się w nich znajduje ;)

Nie będę komentował , ani się tutaj z wam spierał . 

Zapraszam na najlepszy hard w Polsce amarth.pl już niedługo !

Pozdrawiam , proszę o zamknięcie tematu !

86609055853348996726.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...