Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol kolan :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P
Dwa lata temu z dupy nagle zlapal mnie straszy skurcz lub cos podobnego ale to taki ze nie moglem tego przez dwa tygonie rozchodzic...Od tamtego momentu mam jakies problemy z kolanami np.ja nie przykucne jak normalni ludzie bo jakos po 10 sekunach bola mnie tak kolana ze nie da sie wytrzymac...Czy cos mi moze byc czy to po jakims czasie przejdzie? Przypominam trwa to juz dwa lata i jest to troche denerwujace :/
A i jeszcze kiedys jak siedzialem w samochodzie okolo godziny ze zgietymi kolanami to tez bardzo mnie bolaly kolana i mialem tak codziennie ale teraz mi juz przeszlo.Prosze o odpowiedz :)

76561198094728496.png

Opublikowano

Jezu mam dość tych tematów o Bol'u...

Mi to wcale nie przeszkadza, Riot nad wszystkim czówa, podobnie jak pan Bug.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Jeśli, żle napisałem to proszę o poprawienie.

Idz do lekarza, który nazywa się jakoś Ginylokog czy jakoś tak, chyba Ginekolog, on podobno bada nogi, bo widziałem przez drzwi przez przypadek, jak leżała i nogi miała taka dziewczyna rozsunięte i chyba patrzył jej na kolana :D Jeśli źle to przepraszam i niech ktoś mnie poprawi :(

Opublikowano

Zapewne brakuje Ci kolagenu w kolanach,ale udaj się do lekarza.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Miałem to samo. Też to trwała ze dwa trzy lata i teraz jest trochę lepiej. Tzn. jak gram w piłkę, jestem rozgrzany i zrobię przerwę z 10 minut to od razu zaczyna się ból. Powiem ci tak. Byłem u lekarza, coś tam popatrzył i stwierdził, że mam jakąś chorobę, ale nie jest groźna i mogę normalnie funkcjonować. Ten ból nie przeszkadza mi zbytnio bo już się do niego przyzwyczaiłem, ale na początku to bałem się wstać z krzesła bo bolało jak cholera. Polecam (jeśli możesz) grać w piłkę, biegać lub po prostu ćwiczyć i rozciągać kolano. Mi to pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...