Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran

Hougyoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem,otoz po zaladowaniu postaci,gdy tylko wlaczy sie gra ekran robi sie czarny,monitor przechodzi w stan uspienia i po kilku sekundach komputer sie zawiesza.Czytalem ze moze to byc jakis problem z rozdzielczoscia.Probowalem zmienic ja w configu, w ktorym btw nic nie bylo,skopiowalem sobie z netu co przykladowo tam powinno byc i zmienilem rozdzielczosc na najmniejsza,ale nie pomoglo,a podczas gry z wiadomego powodu zmienic jej nie moge.Moze pomoglo by na uruchomienie w oknie,ale nie wiem czy da sie jakos inaczej niz przez gre. Mial juz moze ktos taki problem i go rozwiazal,albo ma jakies pomysly co z tym zrobic? Probowalem reinstall windowsa i gry ale nic nie pomoglo.

9j7miy.png
Opublikowano

kiedy zaczyna się gra po załadowaniu można by to nazwać, że kraszuje ci się komputer, czy możesz użyć alt+ctr+del i np. wyłączyć w procesach lola ?

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

po zaladowaniu monitor przechodzi w stan "uspienia" ale komputer przez kilka sekund jeszcze dziala bo slychac muzyke,jezeli mam wlaczona. alt ctrl dlt/alt tab nic nie pomaga.Nie ma jakiegos sposobu zeby z fullscreena zmienic na okno nie wchodzac w ustawienia w grze?

9j7miy.png
Opublikowano

Dzieki mistrzu,juz przy ladowaniu postaci zaczalem spamowac alt+enter i przy wejsciu do gry zdazylo zmienic na okno zanim sie wylaczylo,wszystko smiga,temat do zamkniecia

9j7miy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...