Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań od początkującego gracza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Podacie jakiś build na rogala na aktualny patch z globala :P? ( Pod pvp  ) 

2. Przeglądałem achievmenty i widzę , że trzeba zabijać jakiś bossów z dungeonow  , przechodzic raidy itp... a z tego co wiem , to dungeony mają ograniczenia lvlowe , np 20-30  , to jeśli wbije np 31 lvl to już nigdy nie zrobie tego achievmenta?

3. Bardziej opłaca się robić questy czy zrashowac 90 lvl na dungeonach??

4. Gdzie mogę odebrac mounta nocnym elfem??

5. Którą specjalizacje wybrać na tego rogala z 3 dostępnych ?? ( Assasination / Combat / Subtlety )

6. Którą profesje wybrać? Co myślicie o skinningu + leathworking?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Edytowane przez ActiZz
Opublikowano

2: Jak wbijesz 90 poziom, to nie ma znaczenia bo i tak możesz iść na low LVL'owe insty.

3: Obie opcje od MoP są dobre.

4: Cenarion Enclave w Darnassus.

5: Assa ftw.

6: Skining i LW to podstawa dla rogala, ale jak chcesz zarobić golda to według mnie mining i hebralism.

Opublikowano

Co do buildu:

http://www.noxxic.com/wow/talents#RoAa!122101

6: Skining i LW to podstawa dla rogala, ale jak chcesz zarobić golda to według mnie mining i hebralism.

Podstawa może i tak. Jeśli to ma być konkretniejsze pvp to skinning i lw to raczej nie :/ Ja polecam engi + bs. Synapse string i buty, a do tego dwa dodatkowe sloty na kamienie.

Opublikowano

A tak btw. to rogal to dobry wybór do pvp w aktualnym patchu? wole się spytać i być pewny bo nie mam jeszcze duzo do stracenia.

Opublikowano

Tak właściwie to każdy wybór jest dobry zarówno do pve i pvp. Niestety balans wychodzi dopiero na 90 lvlu. Rogalem na low levelowych battlegroundach gra się przyjemnie. Jeżeli nie chcesz rogala to feral jeszcze jest spoko. Jak się uprzesz to w offspecy misiem wbijesz szybko 90 na dungeonach. 

Jeżeli zdecydujesz się na rogue to polecam undeada (przerwanie feara) lub orka (stun resist).

Druidem jednak stawiam na taurena z racji aoe stuna. Troll bardziej do pve z berserkiem.

Nie wiem jak w ally, bo gram tylkow hordą. Ale zauważyłem, że najwięcej biega humanów.

Opublikowano

Zrobiłem sobie huntera i gra mi się bardzo fajnie , i przy nim zostanę , jeśli mogę prosić to poproszę jeszcze o build na niego ( oczywiście pod Pvp ;D ) + informacje jakie dwie profesje rozwijać.

Z góry dziękuję za pomoc , to już wszystko :) 

Opublikowano

Nie znam się na hunterach. W gildii polecają BM. Jeżeli chcesz buildy i inne informacje np. enchanty, gemy itp. to polecam

http://www.noxxic.com/wow

Na początek powinno być wystarczające.