Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popularność lola

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie? Ile sezonów lol jeszcze uciągnie przy tak duzej lub podobnej ilosci graczy jaka jest obecnie?

Opublikowano

Dopóki go nie rozwalą, chodzi mi tu o Nerfy, Buffy, Aktualizacje i ogólnie dopóki ludziom chce się w to grać.

Opublikowano

Dopóki go nie rozwalą, chodzi mi tu o Nerfy, Buffy, Aktualizacje i ogólnie dopóki ludziom chce się w to grać.

Riot raczej nie zmieni drastycznie swojej polityki, ewentualnie dzieci grające na bol'u i innych dziadostwach(chociaż póki co to chyba tylko timer'y są z innych programów, a to aż tak gry nie niszczy) mogą doprowadzić ją powolnego upadku:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Lol narazie nie upadnie, zobaczyć to można na przykładzie metina, hacki zniszczyły tą gre 3-4lata temu, a nadal choć już mała część ludzi gra to jednak nadal stoi. Lol jest na tyle w lepszej pozycji że jest o wiele bardziej popularny i coraz więcej graczy przyciąga(jeszcze).

sstwc.jpg

Opublikowano

Na pewno będzie istnieć sporo czasu. Z dnia na dzien jest on coraz popularniejszy. Jest to gra naprawdę darmowa, gdzie real kasa nie daje przewagi :) Wszedzie sa turnieje itp. Ale to ile pociągnie zalezy od Riota...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Oj to jeszcze pociągnie bardzo długo, gra jest bardzo popularna, powiedział bym że z dnia na dzień coraz więcej ludzi w to gra.
Sam nie mogłem się do niej przekonać, a teraz regularnie co 2 dzień pogrywam :)

Opublikowano

Będą mieć zysk, będą dalej ciągnąć.

Zysk = zarobek = gracze

Moim zdaniem około 7-8 sezonów będzie max.

Opublikowano

Moze bedzie te 8 sezonow, potem pewnie wypuszczą jakies lepsze moba (tak jak to bylo z cs,em 1.6, potem wyszedl cs GO)

Obecnie lol jest w tak komfortowej sytuacjii, że nie mają co sie martwic o graczy. I dobrze. Jak 100 tys osob dostanie bana za bol'a, nawet tego nie poczują.

Opublikowano

Pewnie za jakiś czas zrobią League of Legends: Reloaded czy coś takiego polepszą grafikę, dodadzą z 20 czampów i inne przedmioty :D hajs mają i szybko ta gra nie upadnie prędzej przestaniesz w nią grać z nudów

Opublikowano

Na najbliższy okres 2 lat+ na pewno nie upadnie, na razie i tak popularność tej gry leci wzwyż :p Do tego te całe IEMy, cosplay`e itd., to przyciąga graczy. Jedynym największym problemem w LOLu są gracze, którzy afkują na rankedach, specjalnie trollują, specjalnie feedują - jak na moje za takie coś powinni dawać bana na 1-2 tygodnie, bo to już ludzkie pojęcie przechodzi, żeby grać prawie cały dzień i w każdej grze trafił się taki gracz :mellow:

Opublikowano

Moze bedzie te 8 sezonow, potem pewnie wypuszczą jakies lepsze moba (tak jak to bylo z cs,em 1.6, potem wyszedl cs GO)

Obecnie lol jest w tak komfortowej sytuacjii, że nie mają co sie martwic o graczy. I dobrze. Jak 100 tys osob dostanie bana za bol'a, nawet tego nie poczują.

Przed cs GO bym source :) 

Ja myślę, że spokojnie ta gra jeszcze utrzyma się kilka może nawet kilkanaście lat.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

gdzieś czytałem jakiś wywiad, że ktoś od riotu mówił, że gra będzie się stawała coraz popularniejsza przez najbliższe lata więc z 4 lata będzie jeszcze ok bo w sumie rito wie najepiej i pewnie ma tam jakiś analityków

Opublikowano

Dopóki będzie przynosiła zyski. Sam nie mogłem się do tej gry przekonać, aż w końcu koledzy mnie namówili i gram od grudnia 2013, od tego czasu zaraziłem lolem już kilka innych osób. LoL cały czas się rozwija, ciągle nowe patche, postacie, itd.

@Kilka postów wyżej

Przecież RIOT to nie Gameforge. Oni raczej takiej świetnej gry nie zepsują.

Opublikowano

Zobaczy się bo mają taka konkurencje jak WarGaming . LoL upadnie prędzej czy później chyba że będą ciągle go dopracowywać do jakiegoś poziomu na dany wiek (Nowe silniki, itd.)

WoT też robi tak ale nie wiadomo jak to będzie. WoT ma czołgi LoL ma BoLa ^^

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Bol go rozwali, myśle że pociągnie jeszcze długo i nie zapowiada sie aby to sie nie zmieniło

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...