Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latarnia po nerfie

ksitka

latarnia  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy warto używać postaci bazujących na latarniach

• tak
      14
    • nie
      2
    • nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie część z was wie latarnia została znerfiona i tutaj pytanie do was czy opłaca się grać postaciami które bazują na niej?

Ja np. gram ww.

Zagrałem gre i niby szybko sie stackuje ale poczekam na waszą opinie.

Opublikowano

Dostała sporego nerfa, ale nadal jest dobra. Shyvana w jungli pozostanie tak samo Yi. Nocturne już wypadł moim zdaniem.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W grze pozostają nadal championy typu Xin czy Shyvana. Dużo moim zdaniem wypadło po nerfie ale nadal item będzie grywalny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Średni ten nerf. Niby heal został mocno jebnięty i sie już nie stakuje aczkolwiek dmg i tak jest dalej duży tylko trzeba nadrobić większą ilością stacków (pozdro dla tych co myślą, że jak znerfią flare to junglerzy będą gankować ich niedojebane linie xDD )

Opublikowano

Latarka dostała nerfa, ale nadal jest 'stronk' ~Dis (Kto go oglądał to wie o co chodzi:P)

Moim zdaniem nadal opłaca się nią składać i grać np. takim Masterem

Opublikowano

Powiem ci ze nadal jest mocna to co na udyrze z Q sie dzieje to postrach :D

Mam nadzieje ze znowu powroci Vi itd bo przez ta jebanany latarke slabo ja bylo widac ;(

x

Opublikowano

Latarnia jest nadal mocna ale i tak nie lubiłem tego przedmiotu dlaczego niby mocna itp ale trzeba cały czas się farmić w jungle a nawet przez 1 min nie z gangujesz to cie wyzywają a ja wole bardziej pomagać teamowi early a przez tą latarnie nie mogę bo muszę cały czas siedzieć w jungle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...