Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Zombi

MRDawid0702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już trace cierpliwość do tej gry. Ide sobie spokojnie i przez przypadek przysprintowałem, i zombi mnie zaczyna gonić, rozumiem ale gubie zombi gdzieś w krzakach ide sobie dalej chce sie zabandażować a ten je**** zombi zapi****** za mną nigdzie nie było ani jednej kreski (chodzi mi o to ucho i oko) a zombi mnie z pół kilometra zauważył i chwile później cała wioska sie na mnie poleciała przez jedno głupie zombi powoli trace cierpliwość do tej gry, i zaczynam żałować że ją kupiłem równie dobrze mogłem sobie isaaca kupić za 5 euro. Wy też macie taki sam problem czy tylko ja?

76561198056293092.png

Opublikowano

CO w tym dziwnego?

Poprostu nie straciłeś dobrze agro.

Wystarczy przez kilka świerków przebiec, zrobić pare zakrętów.

Zombie w modzie działają tak, że one biegną tam gdzie cię ostatnio widziały, więc musisz przeciąć kilka razy ( minimum 2 ) ich pole widzenia czymś, no i jeszcze do tego dźwięki które wydajesz wchodzą w grę.

Ps. " Przez przypadek przysprintowałeś " ? Pierwszy raz widzę osobę, która nie sprintuje non-stop w tej grze.

I jeszcze jedno. Zombie w DayZ Mod są wkurzające. Polecam DayZ Epoch

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Nie polecam DayZ Epoch. To taka bardzo ułatwiona wersja DayZ z dodaną ekonomią itd.

Zombie jest bardzo łatwo zgubić. Schowaj się w dużym krzaku i poczekaj jedną minutę a same odejdą. ;) W miastach najlepiej jest się czołgać jeśli nie chcesz być zauważonym przez zombie.

Opublikowano

Epoch może i jest ułatwiony, ale daje dużo zabawy :)

A co do czystego surwiwalu to najlepszy jest mod Aftermath.

Jest prawie idealny, tylko że na serwerach gra 3-5 osób, ale i tak polecam spróbować, bo fajna zabawa i ciężki surwiwal.

76561198030011137.png

Opublikowano

Zbugowane? Nie sądzę.

Nie widziałem nigdy żadnego przechodzenia przez ściany, pancernych zombie itp. a gram już rok

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...