Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie z gry. Pomocy!

karonis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak wchodze do bf p4f to jest dobrze dopóki nie pojawi się na czacie error jakiś już nie pamietam jaki. Mój system: Microsoft Windows XP Home edition Wersja 2002 Dodatek Service pack3. Komputer: AMD Sempron 2200+ 1.50 GHz, 1,25GB RAM . Za każdy komentarz z góry dziękuje. Aha po tym error'ze pojawai sie wychodzenie z gry (albo bez errora wychodzi odrazu),albo pisze że wystąpił błąd z plikiem BF4FP.pl plose help me

Opublikowano

dokładnie to albo error_punkbuster  lub zostałeś wyrzucony przez punkbuster. Aha nie mam żadnych hacków do tej ani innej gry, bo niektorzy mówią ,ze to przez hacki. Pomorzecie? I jeszcze coś. Jeżeli serwer jest dla graczy 14-21stopnia i ja wchodze a po chwili pisze wychodzenie z gry to jest przez to, że mam 1 stopien?

Na serwach 1-20 stopnia pojawiają się errory albo zostałeś wyrzucony... Za każdą odpowiedz dziękuję i sory za ortografię, śpiesze się do szkoły ;P

http://battlefield.play4free.com/en/profile/1000208764435 to link do profilu

Opublikowano

robie reinstall i zmieniam na wersję angielską może to pomorze PS: wszystko mam na najmniejsze ustawione nawet muze i rozdzielczosc ale i tak wywala

Opublikowano

a Norton antivirus ma taką zapore?

i kolega mi mowil zebym na amerukańskiej przeglądarce wchodziła nie na firefox'ie

wchodził*

a i jeszcze 1 jak się aktua;lizuje ponkbuster? Jak na jakiejś stronie to ją podajcie jak w programie napiszcie jak wejśc i jak to zrobić (pls screeny)

Opublikowano

to screen nowego zjawiska o nazwie (na czacie) error with pb

http://www.domain.com/picture.gif

NIE nie moge dać skreena nie wchodzcie w to!

opisze wam go

BFP4f.exe

Wystąpił problem z aplikacją BFP4f.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać ustracone.

Przekaż informacje o tym problemie firmie Microsoft.

Utworzyliśmy raport o błędach, który możesz nam przysłać. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo.

Aby zobaczyć, co zawiera ten raport o błędach,         kliknij tutaj

1zf5w6.jpg

to jest screen innego gościa który tez ma tak jak ja

Opublikowano

dziękuje za wszystkie odpowiedzi zrobiłem reinstal zauktalizowałem pb wyłączyłem antivirusa i działa! daje wam like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...