Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor

batoncmg2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam dobrego procesora pod Battlefield 4 cena do ~500zł :) patrzyłem na FX-4300 lub 6300 oraz I3-4130 co polecacie ?

Opublikowano

znajdź mi jakiegoś :)

Już wolę nowego I3-4130 niż używane I5 które mają po 4 rdzenie 2,6-2,8GHz a ja mam 2rdzenie 3,0 GHz

Opublikowano

Koleś podaj nam te mobo i zasilacz bo nie wiemy co dobrać.równie dobrze możesz wsadzić i5 4generacji do socketu AM3+

Top: używany i5 albo nowy i3 3-4 generacji.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ale każdy procesor ma inny socket i nie wciśniesz Intela jeśli masz AMD i odwrotnie ja od siebie polecam AMD FX-6300 6 rdzeni taktowanie 3,5 GHz Turbo: 4,1 GHz

Opublikowano

Widać że patrzysz na rdzenie i taktowanie,a to nie wszystko :P  Ten procesor jest gorszy i mniej wydajniejszy od I5 4440.

Pograsz w FHD ale ze spadkami.[dla kogoś kto ma słabego kompa i 5fps w wocie na minimalnych,Tak chodzi o mnie xD] nie wyczujesz tego.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Nie no przesadziłem na ultra na tej grafice będziesz mieć jakieś 40-50FPS w tej rozdziałce

Opublikowano

NO na pewno daj te procesory co podałeś i będziesz mieć 60+ FPS [sarkazm]

Te procki co podałeś będą ograniczać grafę.

I znowu przy wybieraniu procka patrzysz na taktowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...