Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

sk1ba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niedawno wpadłem na pomysł - dość chaotycznie, żeby zacząć streamować. W League of Legends gram od Lutego 2012r. W s2 miałem 1450 elo, w s3 d1 i jak na razie mam d3 (otrzymałem w spadku konto na którym znajdował się unranked, s3 - silver 5, lecz nie miałem większego problemu opuścić 'piekiełko') staram się streamować w godzinach wieczornych, parę razy w tygodniu. Przeważnie gram Lee Sinem, jak mi się nie uda to biorę co popadnie na jungle czy topa. Myślę, że warto poświęcić czas na pooglądanie mnie - nie napiszę, że dobra atmosfera, ale staram się jak najbardziej urozmaicić czas.

O, a propos
¬ Nagrywam z głosem.
xxx

Opublikowano

Mhm... Wbiłem na streama i pierwsze co przykuło moją uwagę to jest to: 

4wvg6Ih.jpg

Co to jest kurwa? Atak myszy? Aaa i jeszcze pokazałem jak się poczułem na tym streamie jak to zobaczyłem. 

Więcej uwag nie mam, bo... A nie jednak mam obejrzałem chwilę Twojej gry i rozwalił mnie jak jakiś turas czy jak on tam ma, przyjmijmy że kebsoman. Dobra nie chce mi się rozpisywać bo mam ciekawsze rzeczy do roboty... Powodzenia w streamowaniu.

#Ostryhejt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...