Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vip gold 4 co polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CW

Beasty Syndra 

Akali fun house

Dat yasuo 

beasty gragas 

fizz fun house 

mógłbyś podać fizz link oraz yasuo bo nie umiem chodzić po tamtej stronie :D ? a i chodzi mi też te expolity czy jakoś tak jak to offać co to jest zeby ban nie dostać 

jakiś skrypt hondo cass robi lagi wtf ? 

i jak ktoś poda skrypt to niech powie jakie funkcje aktywować

Opublikowano

Glory Ryze.

Na to nic nie poradzisz.

ty chory czy jaki nabijasz tylko sobie posty czytać nie umiesz ?co napisałem przeczytaj od nowa uważnie i tak ze 3 razy aż zrozumiesz o co mi chodzi dobra ? 

poda ktoś skrypt dobry z linkiem i powie co i jak tam nastawić dobrze np te targe czy coś takiego na 1do 5 można o co chodzi i inne . proszę jak mam wyjść z tego gówna co ludzie maja po 2,12 -.- 

Opublikowano

ty chory czy jaki nabijasz tylko sobie posty czytać nie umiesz ?co napisałem przeczytaj od nowa uważnie i tak ze 3 razy aż zrozumiesz o co mi chodzi dobra ? 

poda ktoś skrypt dobry z linkiem i powie co i jak tam nastawić dobrze np te targe czy coś takiego na 1do 5 można o co chodzi i inne . proszę jak mam wyjść z tego gówna co ludzie maja po 2,12 -.-

http://botoflegends.com/forum/forum/29-vip-scripts/

Może jeszcze Ci mamy zagrać za Ciebie. Podane skrypty są w tym dziale. Angielski wymagany na poziomie przedszkolaka.

Dawniej Mounthains... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...