Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka awansów, zapowiedź zmian i info o konkursie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Error 505

HTTP Version Not Supported

To jest niemniej śmieszne. Antix zasługuje być adminem. Wpychacie jakiegoś koordynatora, który i tak stoi niżej od zielonego. Boicie się czegoś, zmian czy co?

Co do ,,Miszcza''. Wg mnie osoba, która zachowuje się jak dziecko nie powinna mieć miejsca nawet w teamie moderacyjnym. Obraża się i hejtuje bez powodu, żywi uraze jakbym mu coś zrobil. Szkoda, że celujecie w osoby, które Wam się przylizuja, a nie w takie, które swą ciężka praca i potencjałem mogłyby więcej wnieść do grona czerwonych. (nie mowie, ze jakiekolwiek wybory były złe :) )

Gratuluję Antix,Wilczek, Miszczu.

Error 505

HTTP Version Not Supported

I ty byłeś global moderatorem? rly? To że ktoś się sprawdza na swoim stanowisku wcale nie musi oznaczać że od razu nadaje się na wyższe.

76561198001815076.png
Opublikowano

Najśmieszniejsze, że najwięcej krzyczą osoby, które mają problem z dostosowaniem się do zasad lub o niespełnionych ambicjach. Dziwne, że nikt nie miał problemu, gdy w temacie były oferowane nagrody lub ogłaszane są bonusy dla użytkowników.

Najsmieszniejsze jest to, ze osoby ktore dostosowaly sie do zasad forumka i wytykaja "smieszne" bledy ktore powinniscie przyjac na klate banujecie ich.

Tak dziwne, ze nik nie mial problemu gdy w temacie byly oferowane nagrody. Tylko dlatego, ze wlasnie byly oferowane nagrody. Takich tematow bylo setki. Gdyby nie bylo nagrod za konkurs to by byla spina ( nie wazne jaki ).

Noe chce nikogo obrazic ale taka prawda.

1386175744-U112610.png
Admin Cienia
Opublikowano

Według mnie najśmieszniejsze jest to, że niektórzy pozytywny news potrafią zamienić w “hejt“ oraz powód do narzekań i spin. Tego typu forum powinno być miejscem dobrej zabawy, w końcu od zmian tutaj nikomu nie zawali się życie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Według mnie najśmieszniejsze jest to, że niektórzy pozytywny news potrafią zamienić w “hejt“ oraz powód do narzekań i spin. Tego typu forum powinno być miejscem dobrej zabawy, w końcu od zmian tutaj nikomu nie zawali się życie.

Dobra zabawe powinniscie wy "tworzyc" ale wiem, ze przy takiej ilosci ludzi nie ma latwo.

"Sa ludzie i sa taborety"

1386175744-U112610.png
Admin Cienia
Opublikowano

Dobra zabawe powinniscie wy "tworzyc"

Bardziej chodziło mi o to, aby użytkownicy traktowali forum dla zabawy, zamiast szukać wszędzie powodu do spin. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Graaaatkii :3 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...