Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwne paski na odbieranym video

Alm0st

Pytanie

Opublikowano

Gdy na skype próbuje z kimś nawiązać video rozmowę zawsze jest taki problem:

29mu61y.png

Próbowałem szukać rozwiązania po innych stronach... wyłączałem 'konwersję Telecine' w panelu sterowania NVIDIA. Mam zaktualizowane sterowniki graficzne i z tego co się orientuje do kamerki.

Jeśli miał ktoś podobny problem, albo wie jak temu zaradzić to proszę o pomoc, to dla mnie ważne... :)

Ps. Zapomniałem dodać, że ja siebie widzę bez żadnych zakłóceń, wszystko jest ok. Tylko te odbierane jest jakieś zakłócone...

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed formatem (format jakoś w marcu) było wszystko dobrze. Miałem Windowsa Viste, teraz Windows 7 

3488897912.png

Zaraz jeszcze spróbuję ze starszą wersją skype i napisze jaki rezultat.

2rbyzpu.png

Opublikowano

Internet powinien starczyć.

Te nowe wersje skypa są badziewne, starsza powinna pomóc. Osobiście tylko cofnięcie do wersji przed <4.x mi pomogło. (ja nie mogłem wgl. się zalogować).

Ten skyp coraz gorszy..

graphic.png
Opublikowano

Wydaję mi się, że problem polega w Skype, ponieważ na innych portalach np jakieś Omegle wszystko normalnie działa. Próbowałem ze starszą wersją ale nic nie pomogło. Jakieś inne rozwiązania?

2rbyzpu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...