Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOTS mi w liscie transferowej utknal - EA zwroci coinsy?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, trafilem dzisiaj TOTS Sokratis, wystawilem go na licytuj za 150 000. Niestety oczywiscie serwery padly i oferta 150 000 byla, ale teraz karta jest w transferowej dalej a coinsow brak. Pisałem juz do EA, mial tak ktos? Oddali coinsy? 

Screen:

tr-ucvozgypkjsblwdfdiby.jpg

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Chuja ci zwrócą ja już czekam 2 miesiące aż mi odpiszą i mają wszystko w dupie lamusy EA

Dokładnie taki sam problem miałem tylko z Reusem kase zabrało a karta utkneła na liście

blackmagix128.png
Opublikowano

Tzn jak mi się tak robiło że raz był że go niby kupiłem a raz że niby ktoś przebił to usunełem go wkońcu z listy transferowej myslałem że się coś stanie ale nic się nie stało i nie mam kasy ani tego reusa a jak do nich dzwoniłem 2 razy telefonicznie powiedzieli że to nie od nich zależy kiedy mi odpowiedzą . Możesz nawet czekać rok ponieważ oni mają wyjebane na graczy tylko jest ważne czy ktoś kupi FIFA Points dla nich.

32465050149354396714.jpg

blackmagix128.png
Opublikowano

Zajebiscie, trafiam TOTS'a, cieszac sie wystawiam go na licytacje i w tym momencie te drewniane serwery padają. Parodia i cyrk na kółkach, jak do nich zadzwonie, a sie wkurze, to im powiem co o nich mysle, powaznie zastanowie sie nad kupnem fify 15 -.- Place 200 zł za gre, jeszcze normalnie pograc nie moge, bo serwery co 2 dni nie działaja + jakies bugi, ktore zjadaja coinsy i karty, parodia...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

W sumie przy takich TOTS'ach logiczne było że serwery padną i nie należy wystawiać kart.

Ale kolega wyżej ma rację, nie po to użytkownik płaci 200zł żeby nie móc swobodnie grać 

Opublikowano

Tak, tylko serwery działały normalnie, wystawiłem karte na 1h i akurat w tym czasie padły serwery. Po za tym, EA jest tak wielką firmą, że serwery powinni mieć na najwyższym poziomie i to ja nie mam się martwić o to, że im serwery padną, tylko ja chce normalnie pograć i karty wystawiać kiedy chce. Dużo nie wymagam, a 200 zł wydałem na gre (a to wcale mała suma nie jest). Jutro do nich dzwonie i miły nie będę, chociaz nawet juz nie licze ze odzyskam te coinsy.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Idźcie na angielski support fify i tam macie chat online z konsultantem.

Czeka się około 30 minut na kogoś ale gdy już jest zawsze CI pomoże.

Ja zagubiłem sekretna hasło i po kilkunastu minutach pisania miałem już nowe na mailu.

Wystarczy popisać - nawet przez tłumacza Cię zrozumieją :D

Niestety nie mogę  odszuać linku do ang. wersji supportu. 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...