Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia - karnet - pytanko

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

U mnie w mieście jest siłownia, w ofercie jest karnet miesięczny za 80złotych.

I pomyślałem, że mógłbym iść z kumplami (trzema) na tą siłkę i polegałoby to na tym, że kupimy 2 karnety i będziemy się wymieniać tak, że będą chodziły jednego dnia 2 osoby na siłownie i następnego dnia 2 osoby na siłownie... Czyli zamiast 80zł za karnet kosztowałby nas 40.

Wypaliłby taki pomysł?

Jak wygląda taki karnet na siłownie?

Opublikowano

zalezy jaka to silownia i jakie maja zabezpieczenia na jednej moga ci robic zdjecia i potem sprawdzajac  w komputerze bedzie zdjecie osoby ktora kupila karnet, a na innej po prostu moga sprawdzic czy jest wazny jak masz tam jakiegos znajomego to sie spytaj jak wyglada karnet u nich

<>

Opublikowano

Zazwyczaj na karnecie jest napisane twoje imię i nazwisko i karnet dajesz gościowi który stoi w recepcji, a on za to daje ci kluczyk do szafki i pewnie wyda mu się to dziwne, że z jednego karnetu korzystają dwie osoby :) u mnie na siłowni jak miałem karnet to imię i nazwisko było napisane markerem i zeszło z tego i nawet nie patrzeli na to po prostu dawali mi klucz i tyle. Wszystko zależy od siłowni do której będziesz uczęszczał, ale zazwyczaj takie coś wypali.

Opublikowano

U mnie miałeś druczek z imieniem, nazwiskiem i datą, musiałeś pokazać dowód

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...