Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie się najlepiej dropi ?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem, że dobrze dropi się w lokacji The Docks. Do dropu zawsze najlepszy jest ekwipunek pod quantity of items found i rarity, więc taki sobie złóż. Podobno w dokach potwory nie są jakieś mocne więc możesz zamienić kilka resistów na bonusy które wymieniłem w poprzednim zdaniu.

iuub.png

Opublikowano

Chaosy i Ex'y wszędzie dropią tak samo i jedyne co zwiększa szanse to tak jak napisał @PomponikPL "quantity of items found i rarity". Jeśli chodzi o miejsca do farmienia to w Akcie I - The Ledge, Akcie II - The Fellshrine RuinsAkcie III - The Docks.

Opublikowano

Zjawiskowo wpływa na drop Quantity i rarity, lecz jest to strasznie rozbieżny temat, ponieważ tu też liczy się szczęście, czasem możesz iść na docki i dropnąć coś naprawde kosztownego niejamając zupełnie ani grama IIR,IIQ a czasem będziesz szukał itemu miesiącami, no tak to już niestety jest ;p.

Polecam Ci znaleźć gildię, oraz jakiegoś MF i latajcie z grupką na dominusa. My robimy średnio co jakiś dzien z 20 - 60 runów, po 5 osób. Średnio co każdy run na jedną osobe przypada 1 unikat, czasami są to śmieci, a czasem wartościowe itemy. np. Soul Taker, czy Shavronka. Na dodatek zawszę dropi masa różnych żółtych itemów które warto idenfytikować (np. raz znalazłem pasek 3 resy po 35%), a jeśli są jakieś crapy to robić z nich receptę do vendora za chaos ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...