Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strażnik lasu-bulid pvp?

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno odzyskałem konto 17 lvl strażnik lasu. Mam do Was pytanko. Jak mam zbudować moja postać najlepiej do pvp? Aktualnie latam w magicznych/nadzwyczajnych ale przestarzalych itemach. A także pytam jak zdobyć je.

W razie czego mogę wydać do 8k mm, ew trochę więcej. Talenty wiem jak przydzielac.

A także macie jakieś tricki/style walki specyficzne dla strażnika? ;)

Pomocne odpowiedzi mocno wynagrodzę, wiec nie skapcie w informacjach, limity czekają :)

Pozderki.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W tej grze jest tak że ile byś na nią nie wydał kasy to i tak będzie za mało by być lepszym od innych graczy z góry odradzam ci tą gre jest sztywna i mało dynamiczna a pvp jest dla ludzi którzy regularnie płacą wydają na nią kase wiem że nie jest to odpowiedź na twoje pytanie ale mówie szkoda czasu na tą gre kup sobie Diablo 3 + Reaper of Souls i gwarantuje ci że da ci to o wiele więcej zabawy niż jakiś tam drakensang nastawiony na P2W albo też możesz sobie pograć w Path of Exile napewno lepsze niż DSO ale jakby się tak bliżej przyjrzeć tej grze noto jednak ma to coś że chce się w nią grać sam się zastanawiam czy wrócić

Opublikowano

Ok, rozumiem. Jest jak w Darkorbit, bigpoint jest łapczywy na hajs.

Może spytam się inaczej, jak złożyć w miare przyzwoite eq, aktualnie latam w starociach, powoli mając problemy z expem.

I czy juz nie ma w sklepie zbroi, łuków itp za mm? Kiedyś było a ja nie mogę tego znaleźć :f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Chyba u handlarza artefaktami się kupywało zbroje bronie za mm ale odradzam drogo kosztują a i tak na małe lvle ci się nie przydadzą szukaj grupy albo solo jak dasz rade na lochy na twój lvl i tam drop zielone eq i przerabiaj na niebieskie gdzieś tak do 35-40lvla potem z grupą na sigiego i tam z niego dropisz różowe eq (potem ewentualnie już wymieniasz broń bo ta z sigiego będzie miała mały lvl na 45 i będze mały dmg) i chodzisz w nim do 45lvla robisz wszystkie Q od tego typa w zaświatach i potem to już wiadomo dark set itd. a i jeszcze na małe lvle dropi dosyć dobra broń z arachny więc ją też warto mieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...