Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Znikające dinary

ave1pdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co to ma znaczyć że mi dinary ubywają? po wyjściu z gry przed zakończeniem meczu są odejmowane dinary? Bo nie rozumiem, a napewno mi się nie przewidziało... 

Opublikowano

Takie cos widzialem tylko w koreankim WarRock'u. 100 dinarow za opuszczenie meczu. Raczej watpie by to byla prawda ... A nawet jesli to 100 dinarow to nic. Upewnij sie i tyle ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Upewnij się czy na pewno Ci ubywają te dinary, bo to nie możliwe chyba, że ktoś zna Twoje passy i Ci coś kupuje xD

Takie cos widzialem tylko w koreankim WarRock'u. 100 dinarow za opuszczenie meczu. Raczej watpie by to byla prawda ... A nawet jesli to 100 dinarow to nic. Upewnij sie i tyle ;)

Jakieś pół roku temu był też taki bug jeśli się upewnisz że znikają Ci te dinary to musisz pisać ticketa ;-)

Tak panowie, bo każdorazowym wejściu i wyjściu z jakiej kolwiek gry ubywa mi z konta dokładnie 100 dinarów, sprawdziłem to kilkakrotnie, relogałem , wyłączałem gre itp, i dalej to samo, u was się tak samo dzieje? Czy tylko u mnie takie cuda?

Opublikowano

Jest ozwykla kara za wyjscie podczas gry ;) Normalka nic nie poradzisz.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jest ozwykla kara za wyjscie podczas gry ;) Normalka nic nie poradzisz.

hmm, nigdy wcześniej tak nie było, a w żadnym patchu nie wspomnieli że takie gówno dodali, u Ciebie dzieje się tak samo?

Opublikowano

Tak. Ta funkcja jest naprawdę od dawna. Ja dopiero zauważyłem to w koreańskiej wersji, gdyż tam o tym pisało.

MAL

Opublikowano

Za opuszczenie gry czy za wylogowanie z serwera? Bo to jest różnica, sprawdź.

Nie za wylogowanie z serwera, tylko za wyjście z rooma podczas gry  przed zakończeniem. Np. wbijasz pykasz 1 runde albo nawet i nie i wychodzisz, a tym czasie ubywa bynajmniej u mnie 100 dinarow z konta. Trochę to żałosne i irytujące bo nasuwa się jedno zasadnicze pytanie "po chuj!?"

ps. proponuje Ci sprawdzić to na swoim koncie

Opublikowano

Sprawa jest logiczna :) Nazywa się to karą za opuszczenie meczu.

Jestem ciekawy czy jak dostaje sie kicka z rooma czy też ubywaja dinary :D

Dostajac kick'a nie dostajemy za gre expa, dinarow, kd. Nie ma tez takich konsekwencji.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...