Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler do carry'owania Silver

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko potrzebuje junglera ktory moze carrowac mecze do Duo najczesciej z Lulu na midzie (ja mainuje kolega). Wiadomo ze on bedzie mi dawal shielda etc wiec ja musze robic dmg i na gankach i w TF wiec myslalem na shaco, xin ? co proponujecie?:D

Opublikowano

wukong w obecnej mecie jest dobrym pickiem,jesli go ogarniesz:

- armor pen, reset AA na Q

- stealth co daje dobre ganki na W

- bonus atk spd na E, szybkie campy

- aoe ulti z podrzutem,

jest to carry jungle czyli nie jest zbyt tankowaty,dlatego przy gankach robi wiekszosc dmg. polecam ci go ,sam go mainuję :-)

baner.png

Opublikowano

wukong w obecnej mecie jest dobrym pickiem,jesli go ogarniesz:

- armor pen, reset AA na Q

- stealth co daje dobre ganki na W

- bonus atk spd na E, szybkie campy

- aoe ulti z podrzutem,

jest to carry jungle czyli nie jest zbyt tankowaty,dlatego przy gankach robi wiekszosc dmg. polecam ci go ,sam go mainuję :-)

Wszędzie wieśkong .. Wieśkong ma średnie campy ,a poza tym są lepsze picki ,przez jego nerfa :)

=======

Polecam Vi

Jedna z szybszych junglerek nie traci przy tym dużo HP jak np. wieśkong.

Nie opłaca się jej robić pod tanka wystarczy z 3 itemy tanko-ad randuin  np. frozen malet,tasak,lizard i może hydra buty z blokiem/resisty ( od enemy zalezy ) i może g.a albo thormail / resisty.

Ma bardzo świetne ganki dzięki Q a w late Q ma co 3 -4 sekundy :).

E daje shielda ( ma miec 2 nastakowane ) dlatego jej jungla jest przyjemna ( E to coś w rodzaju hydry ). Jej ult jest nie do zatrzymania ( silence / grab i jakis cc odrazu to może ,ale zwykle nie nadążają na hight elo a co dopiero w silverku. Nafeedowana osoba? 0 problemu ult vi i minimalny focus na nią osób i nie ma jej :).

Wygrywa praktycznie każde 1 vs 1 z każdym junglerem ( na początku z lee dostaje ,ale potem jego też rozwala ) w dodatku ma % z W za hita odbiera as i mv.

47990292595971448862.png

Bywalec
Opublikowano

Może Shyvana? Wystarczy blade of the ruined king i reszta pod tanka, (nie licząc obowiązkowej latarnii). Lulu daje ulta, ona wbija się w tf'a tankuje i niszczy enemy team. Ma dobrą jugnle dzięki W, dosyć szybką i nie traci przy tym dużo hp :).

5jJNSGS.png

Opublikowano

Wszędzie wieśkong .. Wieśkong ma średnie campy ,a poza tym są lepsze picki ,przez jego nerfa :)

=======

Polecam Vi

Jedna z szybszych junglerek nie traci przy tym dużo HP jak np. wieśkong.

Nie opłaca się jej robić pod tanka wystarczy z 3 itemy tanko-ad randuin  np. frozen malet,tasak,lizard i może hydra buty z blokiem/resisty ( od enemy zalezy ) i może g.a albo thormail / resisty.

Ma bardzo świetne ganki dzięki Q a w late Q ma co 3 -4 sekundy :).

E daje shielda ( ma miec 2 nastakowane ) dlatego jej jungla jest przyjemna ( E to coś w rodzaju hydry ). Jej ult jest nie do zatrzymania ( silence / grab i jakis cc odrazu to może ,ale zwykle nie nadążają na hight elo a co dopiero w silverku. Nafeedowana osoba? 0 problemu ult vi i minimalny focus na nią osób i nie ma jej :).

Wygrywa praktycznie każde 1 vs 1 z każdym junglerem ( na początku z lee dostaje ,ale potem jego też rozwala ) w dodatku ma % z W za hita odbiera as i mv.

What? Ten build to z mobafire? Wyjdź z brązu zanim coś powiesz bo śmiechłem.

Shyvanka - powiedz żeby grali pasywnie i nie wychodź z jungli. Wbij nafarmiony na 11 lvl i masz easy kille ;) 

Warwick - świetny tanky jungler pod flarę

Jax, Nocturne - wypadają z mety po nerfie flary

Lee sin - gankuj co chwila i pokeuj mocno przeciwnika ;) 

No i z moich picków jeszcze polecę Maokaia ;) Doskok, rzut sadzonką, dobry ult ;)

Opublikowano

► Kha'Zix

+ Tones of Damage.

+ Szybka jungla.

+ Dobra counter jungla.

+ Slow i Heal W.

+ Escape E.

+ Nie widka z MS pod R.

► Vi

+ Aktualnie God Tier Jungler.

+ Szybka Jungla.

+ Świetna inicjacja po 6 lvl.

+ Dobre ganki.

+ Idąc full tank i tak masz sporo dmg.

► Lee Sin

+ Mobilny as hell.

+ Szybka jungla.

+ Świetne ganki.

+ Tarcza, lifesteal W.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Zdecydowanie Kha'Zix jeden z silniejszych junglerów teraz polecam Ci go!

Na 100% zrobisz z niego cary jak trochę pograsz. 

Opublikowano
Shyvana

- Mocne early, jak i late game

- Mobilna

- Escape

- Brak Many/Energi

- Ulti 

- Szybki push

- Dobre ganki po 6

- Flara + Botrk + Tanky 

Opublikowano

Lee odpada bo to ja chce wymordowac enemy team w late czego lee sin nie jest w stanie zrobic bez ogromnego feeda a wtedy reszta teamu bedzie totalnie useless. Kha, shyvanne i vi mam i chyba khazix jest z nich najlepszy wg mnie ale moze sie myle. Shyvanna czy kha?

Opublikowano

Xin JEst dobry

* Doskok z E

* Lifesteal na w + Szybkość ataku

* Q POdniesiony DMg

* Wrazie nieprzyjemności ULT i siemka 
:D

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Zac! Będzie wręcz idealny!

+ E ma ogromny zasięg

+ 3cc

+ łatwa i szybka jungla

+ bardzo fajne ganki

+ super tf'y

+ epicki pasyw

+ "bąble" z hp

- cooldowny (pasyw, E, Ulti)

Jest to moim zdaniem jest z najlepszym postaci do jungli i ją polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...