Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Ostatnio zagrałem ARAMa wylosował mi się twisted fate i przyznam że grało mi się bardzo przyjemnie, a że za bardzo nie umiem grac na midzie znaczy po prostu nie lubię a czasem na klasycznej muszę grać mida. i tu moje pytanie czy warto mainować TF na midzie ,czy jest dobrą postacią i nie odstaje od reszty.Prosił bym również o bulid itemów i gry w sensie jak grać jakieś porady, ''triki''.

Z góry dzięki za odpowiedzi;)

Opublikowano

TF jest dobry tylko z Shenem na topie i z Nocturnem na jugli. Tak to jest taki sobie.

Co to buildu to jest inny na każdą grę nie istnieje coś takiego jak stały build. Na niego core to Lich Bane i Void Staff.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

TF jest dobry tylko z Shenem na topie i z Nocturnem na jugli. Tak to jest taki sobie.

Co to buildu to jest inny na każdą grę nie istnieje coś takiego jak stały build. Na niego core to Lich Bane i Void Staff.

Nie ten sezon ;)

TF nie jest najlepszy, jest łatwy do skontrowania, a jego ucieczka to jedynie ulti, polecam lepsze postacie takie jak Fizz, czy Le Blanc ;)

Core to: DFG,Atin,Lich ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...